EXCLUSIV

Donosean aruncă BOMBA !!!

Senzaţional! Masal Bugduv există! Fotbalistul moldovean despre care a scris Times şi BBC că se interesează Arsenal Londra şi alte echipe de top există în realitate! Bomba vine de la directorul şcolii de fotbal din Bălţi, Vladimir Donosian. Acesta mi-a delcarat astăzi că Masal Bugduv a fost unul dintre elevii săi acum 4 ani, când antrena o grupă de copii în vârstă de 12 ani. Copil născut în urma mariajului dintre un camerunez şi o moldoveancă. „Au emigrat acum 4 ani în Anglia şi n-am mai auzit nimic de el până acum câteva zile”, spune Donosean. Potrivit tehnicianului bălţean, Bugduv era un băiat foarte talentat, care ar fi putut ajunge fotbalist de marcă. Aşadar, Masal Bugduv există, dar deocamdată nu se ştie unde locuieşte în prezent. Din cele publicate de Times şi BBC (pe site) doar faptul că a jucat pentru naţionala Moldovei putem spune cu certitudine că nu este adevărat. În rest, ne-am putea trezi într-o zi cu o vedetă moldovenească în lumea fotbalului, chiar dacă toată presa s-a grăbit să afirme că a fost o glumă proastă.

Comentarii

  1. Ma bucur si eu ca exista asemenea jucatori moldoveni talentati
    Sint sigura ca mai exista copii talentati ce trebuie pru si simplu descoperiti

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandule, de ce nu mai da nici un ziar sau sait aceasta stire? Mi se pare foarte importanta. Tu esti sigur ca el exista?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu de ce nu dau si altii. Cred ca sunt prea ocupati ca sa faca un mic efort, sa incerce macar o investigatie. Acum toti mizeaza pe internet. Daca Google nu-ti da un raspuns, inseamna ca nu exista. Presa de la noi este foarte slaba, asta toata lumea o stie.
    Cat despre Bugduv, se pare ca ar exista asa persoana. Cel putin asa afirma directorul scolii de fotbal din Balti.

    RăspundețiȘtergere
  4. iata ce comentariu am gasit eu pe sit-ul ruses sport.ru
    на самом деле он существует этот мальчик,немеренно тренировался всю свою жизнь,даже после тренировок,поражая и соседей мастерством и его кумир Рональдиньо в Милане.У парня большое будущее,пожелаем ему только удачи.Фамилию скрывают по причине,что многие клубы его хотят купить(самородок рождается раз в 50 лет)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu toate ziarele sportive din russia iti citeaza articolul tau despre acest Masal Bugduv, nu ca nu ar fi adevarat, dar totusi ar trebui (eu cred) sa dai un interviu directorului Olimpiei, sa spuna in ce an a intrenat, cit timp, c-apoi cu selectionata moldovei se ride toata lumea. Am Mai citit ca a pus primii aceasta lista irlandejii in revista "Mo thyn", si s-au dat de ris si Times si alte reviste engleze, daca luati dictionar irlandez, nu prea va va place traducerea acestui ziar, deci si informatia trebuie f scrupulos studiata. Mi-ar face mare placere, si as fi tare mindra daca acest baiat intr-adevar a intrat in topul celor 50 jucatori, ma face sa ma mindresc cu Baltul nostru :))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. uite ca nu ma pot eu linisti cu Masal Bugduv, am intrat eu pe site-ul Times online si am citit de 4 ori numele celor 50 de fotbalisti, nu am gasit eu nici un Masal, nici pomeneala de moldova, inseamna totusi ca a fost o farsa

    RăspundețiȘtergere
  7. pt d-nul anonim, in internet sunt multe site-uri despre sportul moldovenesc, acolo scriu multi ziaristi sportivi tineri, asa ca daca doriti puteti gasi si citi

    RăspundețiȘtergere
  8. mai multe despre masal burduv asta am cautat si eu pe internet.
    iata ce am gasit:
    http://spataru.blogspot.com/2009/01/moldoveanul-care-zguduit-anglia.html

    RăspundețiȘtergere
  9. ma scuzati ca nu la tema, dar am o intrebare de ce faceti trimite la denumiri de sit-uri? conform regulile blogului, este interzis, asa eu am citit instructiile, sau se permite? caci eu odata am facut trimitere, drept ca pe alt blog, si doua luni nu puteam intra, administratorul mi-a scris o scrisoare unde mi-a explicat de ce eu nu pot intra pe blog.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune