Liniştiţi-vă, „prieteni”!

Mi-am propus să nu scriu pe acest blog despre alegerile de la Federaţia de fotbal până pe 7 februarie, când vor fi cunoscute rezultatele. Am să fac totuşi o mică paranteză, dat fiind faptul că tot mai multă lume mă întreabă sau chiar mă suspectează de faptul că aş face campanie electorală pentru candidatul la preşedinţie, Petru Efros. Bănuiam că vor fi astfel de vorbe din momentul în care am aflat despre intenţia bunului meu prieten, Petru Efros. Dar nu credeam că voi ajunge să fiu suspectat şi acuzat de tot ceea ce se face în jurul acestor alegeri, care, sincer să fiu, nu mă interesează decât din punct de vedere profesional. Am încercat să explic acest lucru şi persoanelor care m-au sunat şi m-au întrebat dacă sunt implicat sau nu în alegeri. Unii m-au înţeles, iar alţii s-au făcut că mă înţeleg. Or, unii nu ştiu ce înseamnă prietenia.
Şi dacă mă sună Petru Efros să-mi ceară un număr de telefon, i-l dau fără să stau pe gânduri. Pentru că aşa e normal să fie o relaţie între doi prieteni. Dacă mă roagă Petru Efros să-i fac o întâlnire cu un amic de-al meu pe care el nu-l cunoaşte, îi fac. Şi consider acest lucru normal. Nicidecum o campanie electorală pro Efros. Mai mult. Dacă mi-ar cere acelaşi lucru Pavel Ciobanu, l-aş ajuta şi pe el, pentru că nu văd nimic rău în asta. Din contră. Nu cred că a stabili o întâlnire sau a da un număr de telefon înseamnă a face campanie electorală. Numai că unii „prieteni” de-ai mei de la Federaţie văd viaţa altfel şi încearcă prin orice metode să mă bage în focul evenimentelor şi să mă certe cu Pavel Ciobanu. Le mulţumesc în ghilimele şi le doresc sănătate. Însă eu nu am de gând să-i răsplătesc cu aceeaşi monedă. Pot să le spun numai un singur lucru: liniştiţi-vă, „prieteni”. Nu mă interesează Federaţia voastră.

Comentarii

  1. ''PRIETENII ''tai de la Federatie poate se tem ca le-ai putea lua locul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. In privinta alegerilor,eu consider ca deja a venit timpul pentru o schimbare
    Nu a facut nimic Ciobanu timp de 12 ani,atunci ce ne-ar face sa credem ca va face ceva in urmatorii 4 ani?!
    Insa decizia,desigur,nu noi o luam,ci oamenii din fotbalul nostru

    RăspundețiȘtergere
  3. Schimbare? Cine sa-l schimbe pe Ciobanu? Ceilalti candidati sunt la fel de slabi ca el! Ciobanu va castiga cu o majoritate zdrobitoare. Ar avea mult prea multe de pierdut daca nu ar obtine un nou mandat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu, asha o intrebare, am citit pe un site despre ceia ce promite Efros sa faca daca va fi ales Presedinte FMF, daca va face macar jumatate din cele promise, va fi excelent. Un lucru nu mi-a placut, in CV-ul sau scrie ca fiul sau Cristian joaca la AC Siena, m-am uitat pe site-ul oficial al acestei echipe la toate virstele incepind cu anul 97' si terminind cu prima echipa, shi nici urma de "Efros Cristian"...Nu-i bine sa scrii in CV-uri ceva ce nu-i adevarat :)Sau poate eu m-am gresit...? Tu stii mai multe despre acest baiat?

    RăspundețiȘtergere
  5. e adevarat chestia cu privire la CV? sorry, da de cind in CV se trece activitatea copiilor sau a parintilor? ...ca eu ma pun imediat de redactat propriul CV :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru Artur Gurau: Iata sursa unde am gasit chestia asta: http://fan-md.ucoz.com/news/2009-01-04-66

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu i-am facut eu CV-ul lui Efros si nici programul. El a scris ce a considerat ca trebuie sa scrie si numai de el depinde daca va indeplini axcest program.
    Cat despre Cristian Efros, eu stiu sigur ca baiatul se afla la Siena, in Italia si are semnat contract cu acest club. De ce nu apare numele lui pe site-ul clubului Siena? Cred ca e o chestiune de timp. Asteptati putin si sigur il veti gasi acolo

    RăspundețiȘtergere
  8. eu totusi consider ca ar trebui sa se faca ceva schimbari si in FMF ca asa e corect, daca Efros nu va face nimic din cele promise, eu totusi cred ca ve-ti putea sa-l alegeti pe Ciobanu peste 4 ani, dar totusi eu nu stiu de ce am incredere in Efros, ma uit ca pe site majoriteatea voteaza pt Efros, asa ca lui bafta, iar daca d-l Ciobanu va cisriga si lui bafa, nici pe unul din ei nu-i cunosc personal, numai ceea ce citesc din pressa

    RăspundețiȘtergere
  9. "Nu i-am facut eu CV-ul lui Efros si nici programul. El a scris ce a considerat ca trebuie sa scrie si numai de el depinde daca va indeplini axcest program"
    To Sandu:
    Eu pur shi simplu am intrebat tu doar eshti mult mai informat deic noi simplii cititori. Asta-i bina ca avem un jucator si noi intr-un campionat puternic, poate incetul cu incetul vom avea si noi 1-2 jucatori de clasa care sa fie lideri la Nationala!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sper si eu ca si tine. Nu conteaza cum se numeste jucatorul. Efros, Ciobanu sau Grecu. Important ca sa avem cat mai multi jucatori tineri in campionatele tari, pentru ca numai asa vom avea o nationala puternica. Ai perfecta dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  11. sandu, ce parere ai tu despre informatia asta cu dosarele FMF
    uite aici am gasit-o:
    http://sportlife.md/showthread.php?t=500

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu stiu ce ma face sa cred aceasta,dar cred ca Ciobanu va cistiga,chiar daca majoritatea nu isi doresc aceasta si asteapta totusi ca in fotbalul nostru sa se schimbe ceva.
    Federatia e un cuibusor,in care toti sint prea familiari ca sa il scoata pe Ciobanu din functie,la toti le este bine asa.
    Daca nu era asa demult Ciobanu pleca din functie.
    Dar n-a fost sa fie.
    Aduceti-va aminte ce promitea Ciobanu sa faca....
    stadionul intr-un an....si n-a trecut 1,ci au trecut 4...si care-i rezultatul????
    in 4 ani .... putine de tot,pot spune ferm ca NIMIC

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune