Meme şi Dan Petrescu la Chişinău

În perioada 14-18 februarie curent la Chişinău se va afla echipa "Unirea" Urziceni, ocupanta locului secund în România. Gruparea antrenată de celebrul fotbalist român, Dan Petrescu, va efectua un cantonament de pregătire pentru returul campionatului. Unirea şi-a programat antrenamentele la complexul Sheriff din Tiraspol şi la baza Zimbru. Mihai Stoica, preşedintele Urziceniului, intenţionează să organizeze şi două partide amicale, urmând să stabilească în câteva zile viitoarele adversare. Ultima dată "Meme" a fost la Chişinău toamna trecută, în septembrie, când a asistat la meciul Zimbru-Iskra 2:0. Managerul român l-a urmărit atunci în special pe fundaşul dreapta al galben-verzilor, Igor Andronic, dar a rămas impresionat şi de tizul acestuia, atacantul Oleg Andronic. "Meme" spune că şi i-ar dori pe ambii la Unirea, însă bugetul clubului nu-i permite să facă achiziţii în această iarnă.
Dan Petrescu alege pentru a doua oară Chişinăul pentru cantonament. Prima dată s-a întâmplat acum câţiva ani, când fostul internaţional al Stelei şi al grupării Chelsea Londra a venit pentru pregătiri cu echipa Sportul Studenţesc Bucureşti.

Comentarii

  1. Sandule, vad ca il ocolesti pe Pasha. Nu-l critici de loc de la o vreme. Ce s-a intimplat? Te-ai facut drug cu dinsul? Eu cred ca blogul ar deveni mai popular daca ai scrie critica la adresa lui Ciobanu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucura faptul ca se face schimbul de experienta la nivel international,este un pas inainte pentru fotbalul nostru
    ....al 2 pas fiind schimbarea sefiei de la Federatie

    RăspundețiȘtergere
  3. Petru Anonim
    Daca ai observat nu am criticat niciun candidat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu te felicit cu intrarea in blogosfera moldoveniasca,te invit si pe blogul meu care este www.mdronaldo.blogspot.com sandu daca ai intrebari cu privire la inbunatatire de blog sami scri.

    RăspundețiȘtergere
  5. ei din cite stiu eu una din conditiile blogului, e ca comentariile se fac la tema, de ce il bagati si aici pe Ciobanu. Vai cit ma bucur demult ca de fotbalistii moldoveni se mai intereseaza cineva, eu am fost o fana a lui Dan Petrescu, in anii 1992-1998.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune