Pentru voi

Dragi amatori ai fotbalului!
În primul rând vă spun La Mulţi Ani şi vă doresc ca noul an să vă aducă tot ce vă doriţi! Am decis să fac un blog pentru voi, unde să pot împărţi toate ideile vizavi de fotbalul moldovenesc în special, dar şi cel internaţional. Recunosc că nu am acceptat din start această idee venită de la nişte cunoştinţe mai vechi. Până la urmă însă am ales să dedic câteva ore pentru voi – suporterii adevăraţi – cei care aţi făcut din fotbal mai mult decât un sport. Cei, datorită cărora, fotbaliştii au ajuns să câştige astăzi atâţia bani, încât să poată asigura viitorul pentru câteva generaţii. Cei care aţi făcut din fotbal un cult, un domeniu grandios, de pe urma căruia îşi construiesc viaţa milioane de oameni. Ştiu că meritaţi mult mai mult, dar până să revin cu un program de fotbal la TV, voi încerca, cu ajutorul vostru, să-mi expun ideile şi părerile pe acest blog. Aştept părerile voastre, sugestii şi propuneri concrete, pentru că acest blog nu este doar al meu, ci în primul rând al vostru.
Începând de mâine voi reveni aproape zilnic cu noi comentarii despre evenimentele din fotbalul moldovenesc şi, cu permisiunea voastră, nu numai din fotbal. Sper ca micile mele „cronici” să nu vă plictisească, iar dacă se va întâmpla aşa, trimiteţi mesaje critice pentru că doar critica pozitivă te face să perfecţionezi.
Crăciun fericit tuturor!

Comentarii

  1. Asteptam cu nerabdare emisiunea ,,Fotbal Febdo''

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce surpriza placuta, prietene. Crearea unui blog, cred ca e o idee fantastica. Sunt sigur ca vei fi foarte citit. Iti doresc tie si blogului tau multi ani de viata si mult mult succes. Viata sportiva din Moldova merita un catalizator, or eu cred sincer ca blogul tau ar putea juca rolul acest. Multa bafta! Si nu in ultimul rand un an bun plin de bucurii.
    P.S. O sa fi mereu cu ochil pe blogul tau. Sunt curios si poti fi sigur ca vei avea un mare fan aici la 5 mii de km distanta. Ce dor mi-e.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut chear e placut ca sa aflu ca te dedici la tema sporturilor caci aici in Spania merg des in BERNADEU unde joara Real Madrid .

    RăspundețiȘtergere
  4. bine ai venit in blogosfera. voi urmari cu atentie blogul tau :) bafta !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune