Scrisori

Lupta pentru fotoliul FMF ia amploare. Un nou candidat a apărut oficial la orizont, deşi, în culise, se vorbea demult despre Sandu Guzun. După o conferinţă de presă la care, personal, nu am fost invitat, astăzi am primit o scrisoare pe poşta electronică de la „Alexandru Guzun”. Nu e prima scrisoare de acest gen pe care o primesc în ultimul timp. Şi nici nu voi da detalii despre conţinutul acestor scrisori interesante şi picante ca subiect de meditare, dar neargumentate documentar. Cert este că internetul face toţi banii, iar candidaţii la tronul din Casa fotbalului profită din plin de el. Pentru ziarişti aceste scrisori sunt ca pâinea caldă – subiecte de comentat, ştiri şocante sau, în unele cazuri, un moment perfect pentru a te apropia de Pavel Ciobanu. Personal, nu voi publica niciun cuvânt din aceste scrisori, dar nici nu voi alerga cu ele la FMF. Consider că lupta pentru fotoliul Federaţiei trebuie să fie corectă, bărbătească. Iar cei care trimit aceste scrisori şi vor să fie luaţi în seamă, să vină mai întâi cu argumente înainte de acuzaţii.

Mai jos găsiţi un nou sontaj. Vă invit să vă expuneţi părerea.

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. sandu,dar ce de mi-ai sters comentariul,fiindca l-am criticat pe Ciobanu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Va rog sa va abtineti de la expresii necenzurate. Nu va suparati, dar mesajele care contin injurii vor fi eliminate. Mersi pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca era votat de suporteri Ciobanu nu avea nici o sansa. Uitativa pe moldfotbal ce spun suporterii despre el. Dar o sa+l voteze jlobii pe care ia pus el si fricosii si prostii.

    RăspundețiȘtergere
  5. CIOBANU si EFROS
    ZERO-------LIMBA ENGLEZA---O POSEDA
    ''PERFECT''----LIMBA ROMANA----POSEDA
    ''PERFECT''----LIMBA RUSA------POSEDA
    1 cuvint romanesc---LIMBAJ------CLAR,CORECT
    + 1 cuvint rusesc

    DECI BAFTA EFROS

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu simpatizez pe nimeni insa consider ca lui Pavel Cebanu i-a venit timpul sa cedeze postul
    Nu putem spune ca nu a facut nimic caci totusi a construit baza de la Vadul lui Voda si terenuri artificiale de fotbal atit in capitala cit si in alte orase.
    Eu daca as alege i-as da votul meu lui Petru Efros,insa nu noi suporterii hotarim cine va fi ci conducerea din fotbal
    Asta e parerea mea
    Sper ca ei vor face alegerea corecta

    RăspundețiȘtergere
  7. Totusi eu sunt de parere ca conducerea din fotbal sa tie cont de parerile suporterilor, caci dintr-o parte se vede mult mai bine. da e clar ca Ciobanu in acesti 12 ani nu numai a stat asa, a mai facut el cite ceva, dar nu suficient pentru fotbal. Sper ca pina pe 6 februarie conducerea va fi cu ochii pe pretendenti, si vor lua o decizie corecta.
    Succes tuturor candidatilor

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune