Cine vrea la Cupa Mondială din 2010

FIFA a scos astăzi la vânzare primele bilete pentru turneul final din Africa de Sud din 2010. Încă din prima zi s-au primit 216.975 cereri de bilete, provenind din 128 de ţări. Cererea o poate face orice microbist accesând siteul http://www.fifa.com/

Procesul de rezervare a celor trei milioane de tichete disponibile la meciurile Campionatului Mondial din Africa de Sud 2010 se va încheia pe 31 martie.
Cele mai bune bilete la competiţia ce va lua startul pe 11 iunie 2010 vor costa 160 de dolari la meciurile din grupe şi 900 de dolari la marea finală. Pentru un străin, niciun bilet nu va costa mai puţin de 80 de dolari. Cele mai ieftine bilete, în număr de 80.000, cu preţuri între 20 şi 150 de dolari, sunt rezervate exclusiv locuitorilor din Africa de Sud.
FIFA va oferi 40.000 de tichete angajaţilor de pe şantierele de construcţie sau renovare a celor zece stadioane care vor găzdui meciuri.
Tichete mai poţi câştiga dacă participi la un concurs pe siteul http://www.fifa.com/

Comentarii

  1. Sandu,tu nu te vei duce in Africa de Sud,poate mai scrii inca o carte...ca cea de la mondialul din 2006 a fost superbuna,am citit-o cu sufletul la gura...e foarte interesanta..recomand tuturor
    vad ca ai pus-o si aici pe saitul tau

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumaiu tolko Pavl Gergevici pozvolit sebe takoi roskash

    RăspundețiȘtergere
  3. Da...ce cadou ar fi... un bilet măcar

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune