Despre cele cu două feţe

Vara trecută echipa Olimpia Bălţi a fost la un pas de a abandona campionatul. Finanţatorul bălţenilor, Serghei Chiselev, arunca vorbe grele în direcţia Federaţiei şi ameninţa cu retragerea din fotbal. Vă propun să urmăriţi în continuare o ştire dată de Pro TV acum o jumătate de an.



Aşadar, vara trecută lui Chiselev îi provoca greţuri prezenţa lui Pavel Ciobanu. Latifundiarul din Bălţi numea fotbalul moldovenesc “o baltă”. Cât de mult s-a schimbat fotbalul nostru în doar 6 luni? În bine? Pentru că după 6 luni de la conflictul cu FMF, Chiselev a devenit cel mai mare susţinător al lui Ciobanu. Mai mult decât atât, finanţatorul Olimpiei a făcut agitaţie electorală actualului preşedinte FMF, fiind susţinut şi de Vadim Vitiuc, care este cel mai important membru al Partidului Comuniştilor din Bălţi. Apropo, parlamentarul Vitiuc a ţinut un discurs şi în timpul alegerilor FMF, ca să nu mai vorbim de Chiselev, care a fost examinatorul principal al contracandidaţilor lui Ciobanu.

În concluzie. Omul care cerea verificarea arbitrilor la detectorul de minciuni şi numea fotbalul moldovenesc “o mocirlă” şi-a schimbat radical, la 180 de grade, părerea în doar 6 luni! Cât a costat cealaltă faţă a lui Chiselev vom afla cu siguranţă, puţin mai târziu. La primul capriciu a magnatului de la Telus, refuzat de FMF.

Comentarii

  1. I-o promis ca plimpia nu nva retrograda cat e el pesedinte

    RăspundețiȘtergere
  2. Kisilev a cazut din pod in fotbal. A incercat sa se frece cu Fmf dar a vazut ca nu are asa putere cum a crezut el. Clar ca a primit ceva de la federatie. si inca un loc in biroul executiv

    RăspundețiȘtergere
  3. Iaca asa prostalani ka kisikiov ne conduc fotbalul. de unde vreti rezultate?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lumea ii spune Kiseli cu semnu moale la urma. E mare gandon. Si in biznes la fel face

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune