EXCLUSIV: Guşilă recunoaşte blatul!!! „Am dat meciul cu Sheriff pentru 200 de dolari”!


Fostul jucător al echipei FC Agro, Dumitru Guşilă (30 ani), a recunoscut în exclusivitate pentru http://www.sandugrecu.blogspot.com/ că a participat la meciuri trucate!

“Da, am făcut blat, dar a fost numai un singur meci la care a participat toată echipa. Este vorba despre partida dintre FC Agro şi Sheriff Tiraspol din cadrul Cupei Moldovei. Sheriff juca atunci în Divizia A, abia se formase clubul”, a declarat Dumitru Guşilă.

“Nu-mi amintesc exact cum s-a întâmplat, cred că au trecut vreo 10 ani de atunci. Ţin minte doar că după meci ne-am întâlnit într-un bar cu jucătorul Sheriffului, Gabi Rotaru, care ne pregătise o masă cu de toate şi câte 150-200 de dolari drept mulţumire pentru că am pierdut”, a mai spus Guşilă.

Dumitru Guşilă era considerat la sfârşitul anilor 90 unul dintre cei mai talentaţi atacanţi moldoveni. A fost transferat de la FC Agro la Zimbru, unde a jucat timp de 4 ani. A urmat un exil de câţiva ani la Poli Chişinău, apoi transferul la Dacia Chişinău. În prezent este jucător liber de contract.

Comentarii

  1. Felicitari! In sfirsit cineva are curaj sa o spuna. Bravo Gush!

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi ce se va întâmpla cu Şherif...bănuiesc nimic...ori crima dacă e descoperită şi peste 20 de ani tot crimă rămâne, iar vinovatul este tras la răspundere...La noi sigur totul se vauita...doar Guşilă poate avea de suferit că dă declaraţii contra sistemului

    RăspundețiȘtergere
  3. E clar ca nimic din asta nu se va schimba. Inclusiv nici Gusila nu va pati nimic. La toti lii pohui.

    RăspundețiȘtergere
  4. Victor, Sergiu,
    ambii aveti dreptate. Mi se face greata de fotbalul moldovenesc pe zi ce trece

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune