Repetiţie eşuată din start

În acestă seară vom asista la o repetiţie artificială şi incompletă a Adunării Generale FMF, programată pentru vineri, 6 februarie. Euro TV a invitat toţi candidaţii la şefia Federaţiei pentru prima şi ultima polemică televizată în direct înaintea scrutinului celei mai importante şi mai bogate Organizaţii obşteşti din Moldova. Mi-aş fi dorit enorm să fiu în locul lui Sergiu Praporşcic şi să moderez această întrunire a celor care sunt decişi, deocamdată verbal, să schimbe faţa fotbalului nostru. Nu s-a putut. Nici n-am cerut. Asta e realitatea. Nu avem în ţară nicio emisiune TV despre fotbal!..
Pentru că tot am insomnii, e ora 3.20, aş vrea să fac o previziune a istoriei „Epicentrului” din această seară. Am spus şi la începutul articolului că talk-show-ul de astăzi va fi incomplet. Sunt sigur că dintre cei 5 candidaţi va lipsi tocmai principalul, adică Pavel Ciobanu. Cum s-a întâmplat şi acum 4 ani, Ciobanu va evita dialogul în direct, la TV, cu contracandidaţii săi. În primul rând din cauza incapacităţii de a purta un dialog deschis, conştientizând faptul că ceilalţi 4 oponenţi cunosc foarte bine fenomenul fotbalistic şi îl vor contrazice la fiecare pas. Ar mai fi multe argumente, dar actualul şef FMF le va anula pe toate prin simpla absenţă de la emisiune.
Aşa că, dragi amatori ai fotbalului, nu aşteptaţi mare spectacol deseară. Va fi o emisiune ordinară, în care fiecare candidat din cei 4 va încerca să câştige câteva voturi în plus pe ultima sută de metri. Petru Efros va fi ca de obicei „capul de afiş”, încercând să demonstreze că banii FMF s-au cheltuit în scopuri personale de către Ciobanu, că sunt „bani negri” în arbitraj, etc. Vasile Vatamanu va da afirmativ din cap, dar va evita să facă declaraţii concrete, spunând că el n-a avut niciodată acces la contabilitatea Federaţiei. Sandu Guzun, pf, duce o politică paşnică şi se va limita la a enumera punctele din programul său electoral. Iar Igor Oprea... va trebui să fim foarte concentraţi la ce va spune pentru că s-ar putea să nu înţelegem nimic.
Cam asta ne aşteaptă la „Epicentrul” din această seară. Acestea fiind spuse, vă mulţumesc pentru atenţie. Noapte bună şi somn uşor pentru încă 4 ani.

Comentarii

  1. Ce dreptate ai. Credeam ca creadeai altceva... Dar pacat situatia va ramane la fel

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am intrtebat pe Pavel Ciobanu daca crede ca aceste acuzatii la adresa sa vor influienta rezultatele alegerilor. Mi-a spus "Nu,pentru ca oamenii care voteaza stiu adevarul"....Deci....
    Oricum , astept sda vad ce se va intampla diseara, iar moderatorul ar tebui sa aiba macar bunul simt sa-l sune in direct pe Ciobanu. Daca n-op face se compromite...

    RăspundețiȘtergere
  3. e si normal ca guzun oprea si vatamanu...sint zburati de mult timp ....
    "efros.".......suna riscant...
    "ciobanu."....nu prea suna deja

    sint indiferent...:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pasa de era sa fie un om!!!!!!!!!!!!!!!!!accentuiezi un om nu magar........i-si dadea demisia si iesea din afiura asta cu un moral cit de cit.............Dar asa ........ e o mizerie!!!!!!!!!
    SANDULE eu cunosc multe de omul asta.....dar de nu se va face dreptate va trebui sa mergem pe alta metoda doar sa nu mai fie asa oameni la conducerea FMF!!!!
    Succese mari!

    RăspundețiȘtergere
  5. se pare ca numai CIOBANU e las ci si OPREA
    asta demonstreaza negru pe alb ca OPREA e omul lui CIOBANU

    RăspundețiȘtergere
  6. ca n-a venit la dialog direct e problema lui Ciobanu si a lui Oprea, dar cel mai mult mi-i frica sa nu cistige Ciobanu, caci la noi asa e primit la moldoveni, votez pt unu si votul tau e numarat pt altul, cum pot alege oamenii clar, daca toata noaptea stau la "un pahar de vorba". nu dragii mei, trebuie sa facem noi ceva cu fotbalul asta, si alegerile trebuiesc sa fie deschise, ca de altfel il vedem pe Ciobanu la post inca pe 6 ani

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune