Revine Regele!


Maradona a câştigat primul mare duel în calitate de antrenor! Chiar dacă toată lumea a zâmbit sarcastic atunci când El Pibe D’Oro a preluat naţionala Argentinei, Regele fotbalului le-a dat o palmă tuturor prin această victorie clară, cu 2:0, în faţa Franţei chiar la Marsilia. Jonas Gutierrez şi Lionel Messi i-au făcut un cadou regesc lui Maradona în a 100-a zi a mandatului său de selecţioner.

Diego Armando Maradona a fost fotbalistul meu preferat şi aşa a rămas până astăzi. A avut probleme cu drogurile, cu mafia napolitană, cu poliţia italiană, cu presa argentiniană, cu obezitatea. Societatea şi mediul în care a trăit nu l-au înţeles şi i-a fost greu. Oamenii geniali sunt cei mai dificili. Maradona a ştiut, însă, cum să treacă peste toate şi a ştiut să se ridice de fiecare dată când a căzut. Nu cad doar cei care nu zboară. El s-a născut ca să zboare. A zburat la Mexico’86, la Copa del Mondo’90, la Boca Juniors, Barcelona, Napoli... Pe teren a fost Dumnezeul fotbalului. Şi nici un Pele, Cruiff, van Basten, Zidane sau Ronaldo nu se pot compara cu el – cel mai mare geniu al fotbalului.



Am urmărit aseară cu interes meciul Franţa – Argentina şi sper ca Maradona, în calitate de antrenor, să aibă aceleaşi rezultate pe care le-a avut ca jucător. Mai ales că alături de el pe banca Argentinei stă Carlos Bilardo, cel care s-a aflat acolo atât în Mexic’86, cât şi în Italia’90.

Comentarii

  1. pai, cine se poate compara cu un asa mare fotbalist, ca a vut el probleme in viata, cine nu are, ca s-a a decazut tare e din cauza presiunilor pe care le-a avut, problemele din viata lui, pe care nu toti le cunoscб l-a facut sa se drogheze, depresia si-a innadusit-o cu obezitatea, asta e viata omului pe care o lume intreaga o urmareste. eu cred ca cu asa antrenori Argentina iara-si v-a capata renumele pierdut.
    Sandu pe discoveri, cu un an in urma am urmarit 2 ore cu sufletul la gura despre viata lui Maradona, e puternic oricum omul asta prin ce a trecut, nu shia facut harakiri, ci totusi a revenit la normal, e de invidiat, cita dragoste de viata are, mai ales dragoste de fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine e o surpriza Maradona antrenor...Dar a debutat cu dreptul...Vedem mai incolo,dar va fi greu

    RăspundețiȘtergere
  3. am vazut si eu un film despre viata lui
    e super filmul,de acord cu aurina,cred ca e acelasi film

    recomand
    cautati pe torents

    RăspundețiȘtergere
  4. Кто сейчас руководит нашим футболом? Отъявленный вор, который ворует деньги у нашего футбола! А все на это благополучно смотрят! уважаемые болельщики, давай объединим наши усилия против этого змея и выскажем наше мнение! Кто готов открыто протестовать против бандита и казнокрада Чебану? Оставляйте тут свои комментарии!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune