Trăiască tembeliziunea publică!


Demult nu mai urmăresc Liga Campionilor la Moldova 1. M-am abonat la o reţea digitală tocmai pentru a putea vedea meciurile din campionatul României la GSP TV, dar în special - Champions League la Pro TV. În primul rând pentru comentatorii de la Pro care sunt cei mai buni de limbă română. Şi aici nu vreau neapărat să-i critic pe comentatorii de la Moldova 1 pentru că nu este vina lor că au crescut, la fel ca noi toţi, într-un mediu şi o societate infectată cu rusisme şi cu limba moldovenească în grafie chirilică. Deşi Efim Josanu sau Leonid Istrati se descurcau de minune. La fel cum se descurcă şi Dumitru Antoceanu.

Peştele de la cap se strică. Trebuie să fii tâmpit să întrerupi un meci din Liga Campionilor şi să dai reclamă electorală! N-am mai auzit de aşa ceva nicăieri în lume! Îmi amintesc acum câţiva ani cum am asistat şi eu la o asemenea fază. Se pregătea Ronaldinho să execute o lovitură liberă de la circa 16 metri când ameţiţii de la Moldova 1 au băgat publicitate electorală! Am crezut atunci că a fost o întâmplare. Dar nu. Iată-i pe cei mai pricepuţi tembelizionişti recidivând! Numai jurnalişti emeriţi lucrează la M-unu. Toţi cu megdalii şi ordine pentru merite deosebite. Merite de a duce lumea la disperare cu neprofesionalismul lor. În asta ei sunt cei mai buni.

Şi dacă ar fi ăsta unicul lor „cap în bară”. Aproape de fiecare dată la Moldova 1 nu se dau câteva minute din începutul meciului. Nu mai încap în Masajor ştirile despre deplasările lui Voronin sau despre expoziţiile de pictură. Trebuie să se bage cu promo-urile lor de trei copeici peste meci. Sau altă prostie. Au dat de ziua televiziunii un concert simfonic în loc de Champions League. Se pare că era un meci din semifinale! Asta da prostie!

Pentru mine un lucru este neclar. De ce UEFA nu ia măsuri? De ce FMF nu face un demers către conducerea tembeliziunii şi către UEFA? Dacă tot spunem că ne pasă de fotbal. Nu-mi rămâne decât să-i compătimesc pe sărmanii oameni care urmăresc Liga Campionilor la M1. Parcă am prins şi eu o zi de miercuri la ţară şi am urmărit meciul cu miză zero dintre Barcelona şi FC Basel, în timp ce în paralel, posturile normale dădeau Liverpool – Atletico Madrid.

Comentarii

  1. Sandu, in oras nu se uita nimeni la moldova 1. poate la sate. dar in oras lumea are internet, tv digi, ntv antena sau in cluburi. debilii istea de la moldova 1 nu pot sa arate normal nimic

    RăspundețiȘtergere
  2. da, de acord cu anonimul, insa in Moldova, sunt mai multe localitati rurale, decit cele urbane, si nu toti au posibilitate sa-si conecteze internet, dar amatori de fotbal in comunitatile rurale sunt tot atit de multi ca in cele urbane. deaceea M1 fac aceste publicitati, caci oamenii asteapta cu sufletul la gura dezlegamintul meciului. ce sa-i faci asta e moldova

    RăspundețiȘtergere
  3. pasa n-are cind sa scrie demersuri
    el e ocupat sa isi numere banii din buzunare
    iar UEFA nu ia masuri caci FMF nu declara nimic
    cum spune moldovanul
    ,,la noi tat ii ghini si frumos''

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, imi aduc aminte de istrati, era bun...Ghinionul meu ca ni-am ales ca teza de an la USM Comentariul sportiv la
    moldova 1.c Desi acasa n-am acest post, tre sa ma duc de nevoie pe la prieteni sa-l urmaresc

    RăspundețiȘtergere
  5. Istrate the best!!!
    "imbulzeala in careu ca in trolebuzu 10" a fost cea mai tare

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune