„Unirea” nu mai vine

„Unirea” Urziceni (locul 2 în România) şi-a anulat cantonamentul programat pentru perioada 14-18 februarie, la Chişinău. Echipa antrenată de celebrul fotbalist Dan Petrescu a refuzat să mai vină în Moldova din cauză că nu a găsit un teren natural pentru antrenamente.

MM Stoica: „Nu mai venim pentru că am fost trataţi ca nişte amatori. Cei de la Zimbru ne-au propus să ne antrenăm şi să jucăm meciuri amicale pe teren artificial, lucru pe care nu l-am acceptat. Probabil oamenii nu realizează că noi suntem un club care luptăm la titlu într-un campionat mult mai tare decât cel al Moldovei. Dacă un amical cu noi nu înseamnă nimic pentru cei de la Zimbru, asta este. Să-şi păstreze terenul pentru meciurile cu Academia sau Rîbniţa.”

Comentarii

  1. Mi-o placut ironia lui Stoica...Recunosc ca are dreptate...Ia sa fi venit o echipa din Rusia? Imediat se rezolva...nocturna, bilete scumpe...asa....vai de ei

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce oare nu se putea de rezolvat si astfel de probleme? de ce a trebuit asa de procedat? unde va este capul mai conducatori? cind va veti invata sa procedati corect si cu bun simt?
    la aceste intrebari cred ca voi primi raspuns peste 10 ani, daca nu si mai mult timp, sa sper eu. eu asa am sperat ca-l voi vedea pe Dan Petrescu si echipa sa la noi in Moldova, pentru mine ar fi fost o onoare, pentru voi cred ca nu, daca nu ati gasit iesire din aceasta situatie. :(((((

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune