ABERANT! Moldova 1 TV nu va transmite în direct meciul Moldova - Elveția!

Meciul din preliminariile Campionatului Mondial din 2010 dintre Moldova şi Elveţia, care va începe la ora 18.45, va fi transmis în reluare de postul public „Moldova 1”, începând cu ora 21.40.
În momentul în care va începe meciul pe stadionul „Zimbru”, postul „Moldova 1” va transmite cinci minute de publicitate electorală (18.55 – 19.00), după care programul în limba rusă „Rezonans”, moderat de Constantin Starîş (19.00 – 19.35). De la 19.45 până la 19.55, va fi pus pe post încă un calup de publicitate electorală, după care „Erudit cafe”, povestea de seară, „Mesager” şi încă zece minute de publicitate electorală.

Sursa: http://www.jurnal.md/

Comentarii

  1. era si de asteptat
    scuza.........n-au bani

    RăspundețiȘtergere
  2. Oameni dementi!!!!!!!!!!!!!Bravo!Traiasca MOLDOVA 1...........Niste timpenii ne conduc nu altcineva!!!!!!!Sau ei se gindesc ca oamenii ce nu au posibilitate sa mearga la stadionul Zimbru sa vada meciul pe viu o vor face-o la 21.45.......?????????Niste dobitoci!!!!!!!Tirfe!!!Dupa ce afli scorul de la meci........nu-ti mai e interesant cum sa jucat partida.........dar ei sunt niste DERBEDEI!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ia debili, ia debili!! (Saşa, Grişa si Ion)

    RăspundețiȘtergere
  4. zi ceva si tu.... da way!!!Intr-adevar is retardati!!!!!!!!!!!!!Eu nu pot sa ajung la Chisinau, urmaresc meciul pe livescore:(

    RăspundețiȘtergere
  5. Daaaa...., eu vroiam sa ma aprovionez cu bere si sa privesc meciul al TV impreuna cu alti patrioti :) Cred ca vom privi doar scorul pe vreun site live....Nam cuvinte, imi aduc aminte de Intro de la Nasha Russia, "Moldova - sto strana gde vmesto matchia pokazivaiut..."

    RăspundețiȘtergere
  6. trebu de restrcturat tot in tara asta ca si-au pierdut cu toti judecata
    daca acest meci al nationalei nu il televizeaza in direct
    dap cele din deplasare vor fi vreo data in direct?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  7. de asa timpenii numai in moldova poti auzi

    RăspundețiȘtergere
  8. da ce asa iesit din comun...nimic anormal nu este aici...daca asa este rau la Moldova 1 sint alte posturi de televiziune care ar putea rascumpara dreptul de transmisie a meciului...DA BUN MOLDOVA 1 E DE NIMIC DA SINT SI ALTE POSTURI IN TARA ASTA...

    RăspundețiȘtergere
  9. draga anonim care posturi sunt in tara ca sa fie vazute in toate satele din moldova?
    hai sa le numaram impreuna
    MOLDOVA1. NIT, PRIME imi mai spui tu? la bunica stiu ca doar astea, ne luind in vedere Rominia 1, acasa, PROTV international, si alte posturi rusesti, deci pe ce post ar fi trebuit de transmis? PE POSTUL NATIONAL, ca asa se face la oamenii invatati.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa ceva e posibil numai la noi,in Moldova!Avem si noi vre-o chitevai meciuri ale Nationalei,jucate acasa - si pe acelea nu le putem viziona in direct,nemaivorbind de cele din deplasare.Probabil ca "cineva" acolo "sus" a considerat ca programul "Rezonans" cu C.Staris,care ne spala creerii cu propaganda pro-comunista,e mai important ca um meci de fotbal.Si,avind in vedere ca se apropie alegerile parlamentare,era si de asteptat sa se intimple asa ceva.
    Personal,consider ca aciasta decizie s-a luat nu la FMF,nici la Moldova1,dar tot acolo mai"sus".

    RăspundețiȘtergere
  11. aurina, da ce impiedica chiar si acele NIT, Prime sa arate meciul? Iti spun dorinta...atita timp cit selectionata nu va arata rezultate cel putin un loc 3 in grupa nu veti vedea meciuri la televizor...

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi se pare cea mai aberanta stire posibila...Nu m-as mira sa se razgandeasca pana la meci

    RăspundețiȘtergere
  13. nu vom avea un loc in grupa pina cind nu ne vom invata sa fim patrioti adevarati, si nu numai suporterii inraiti ai fotbalului care asteapta spectacol, ci statul trebuie sa-i sustie pe sportivi. In ceea ce stiu eu NIT-ul trebuie sa cumpere acordul de transmisie a acestor jocur, pe cind TV national e obligat (din punct de vedere moral) sa transmita tot ce tine de sportul national, nu numai fotbal. D-mne fereste, sa nu credeti ca cineva mi-a spus asta, eu fac tangenta cu Rusia si Romania, posturile nationale transmite toate meciurile de fotbal care sunt legate de nationale. eu nu sunt de multi ani in moldova, si vad cum se face in aceste tari, adica in Rusia, iar Romania, privesc pe net TVR1. de asta si zic, ca postul national ar trebui sa transmita aceste meciuri. Dar, ma rog, daca considerati altfel, asa sa fie, eu imi expun doar parerea mea personala

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune