sâmbătă, 14 martie 2009

”Танки грязи не боятся”

”Poveștile fotbaliștilor” continuă cu încă o istorioară relatată de unul dintre cei mai buni portari din fotbalul moldovenesc, Adrian Bogdan.

”Am citit pe blog ce a spus Dobrovolski despre Anatolii Bîșoveț și m-am văzut pe mine în pielea jucătorilor care plonjau în noroi, spune Adrian.

În perioada în care eram jucătorul echipei Zarea Lugansk (Ucraina), la primul cantonament, antrenorul echipei, fostul mare fotbalist Vladimir Bessonov, ne-a pus pe noi, portarii, să plonjăm într-o baltă cu noroi. Eram 3 portari de valoare aproximativ egală. Ceilalți doi au zâmbit și s-au dat la o parte. Eu, însă, am plonjat în băltoacă fără să stau pe gânduri. Mi-au rămas și poze de atunci...

Din ziua respectivă am fost titular la echipă și am apărat până la finalul campionatului...”, ne-a dezvăluit Bogdan, cum a ajuns titular la Zarea Lugansk.

4 comentarii:

 1. inca odata dam dovada, ca nu este deloc rusine sa trecem prin asa ceva pt a ne atinge scopurile, bravo ca a calcat pe eul propriu si a aratat ca nici un obstacol nu exista, daca in fine este atins scopul. mi-a mintesc de proverbul "scopul scuza mijloacele".

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa se face performanta , prin sacrificii...
  PS. sandu, scuze ca nu ti-am onorat invitatia. oRICUM MULTUMESC

  RăspundețiȘtergere
 3. Bravo Bodya!!!!!!!!!!)))))

  RăspundețiȘtergere
 4. asa se face performanta :) si eu sunt portar meseria aceasta daca nu iti place cu adevrat mai bn las-o pierzi vremea :)

  RăspundețiȘtergere