Bugaiov și Rogaciov au revenit azi pe teren, în campionatul Moldovei



Campionatul Moldovei parcă a mai înviat prin apariția celor 3 atacanți de valoare: Denis Calincov și Igor Bugaiov (foto) la Academia, respectiv Sergiu Rogaciov la Olimpia, ultimii doi debutând astăzi în DN după o pauză îndelungată.

Bugaiov a avut astăzi un debut senzațional la Academia lui Dobrovolski, învingând de unul singur formația Zimbru cu 3:0. Buga a reușit hat-trickul în prima repriză împotriva unor puști de 18-19 ani. În special primul gol, marcat de atacantul Academiei în minutul 2, a fost fantastic – un lob din unghi ascuțit care l-a lăsat fără replică pe Calancea, coechipierul de la națională. Atacantul, refuzat de Ural Ekaterinburg, va juca la Academia până în vară.

Într-o altă partidă din etapa a 24-a a DN a redebutat la Olimpia Sergiu Rogaciov. Acesta, însă, n-a reușit s-o ajute pe Oli la Tiraspol, unde bălțenii au luat bătaie cu 1:0.

Divizia Națională
Etapa a 24-a

Academia – Zimbru 3:0
Marcator: Bugaiov (2, 13, 44)
Tiligul – Dinamo 0:5
Marcatori: M.Mihailev (34-pen.,60), Zacon (50, 73), Chiriliuc (77)
FC Tiraspol – Olimpia 1:0
Marcator: Vornișel (7)
Rapid – Iskra 0:0

Meciul Sheriff – Dacia se joacă de la ora 17 și este transmis în direct de Telesport.
Foto: Igor Bugaiov (http://www.moldfootball.com/)

Comentarii

  1. foarte slab. a doua repriza a mai jucat ceva, dar la scorul de pe "tabela", era si normal ca Academia s-o lase mai moale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oho. Zimbru chiar e atât de moartă? săracii, la ce au ajuns...

    RăspundețiȘtergere
  3. O mie de lei salariu. Asta e consecinta...

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu serios? Chiar o mie sau râzi? Parcă era 60000 de dolari la unii jucători cândva pe an. Ia nebuni mai sunt acum cei de la conducerea Zimbru. Încă nu pot să te cred că aşa salariu au. Straşnic.

    RăspundețiȘtergere
  5. La Academia se dau mai mari salariile ca la zimbru?...De ce bugaiov nu a revenit la Zimbru...Sincer, mi se pare socant ce e cu Zimbru..Cred ca este cea mai rusinoasa infrangere din istoria clubului, sau una din cele mai rusinoase...Incredibil...Teribil

    RăspundețiȘtergere
  6. La Academia sunt cam tot asa salarii. Dar acolo este Dobrovolski, care stie fotbal si stie sa tina jucatorii aproape de el, chiar si cu o mie de lei.
    Bugaiov a jucat la Tiligul Tiraspol

    RăspundețiȘtergere
  7. am zis de ce nu a revenit la zimbru dar la Academia, nu am folosit revenit la modul ca a mai fost la zimbru

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce sa caute Bugaiov la Zimbru? Mai ales in conditiile de azi. Zimbru nu a mai achizitionat jucatori de valoare de vreo 10 ani! Iar Bugaiov este jucatorul lui Dobrik. A venit la Academia pt ca nu i-au gasit o echipa care sa dea banii pe care i-a vrut Dobrovolski&co pt el

    RăspundețiȘtergere
  9. asa se schimba, uneori cluburi de nivel decad, iar altele mici se ridica, nu ma mir de fel. pacat ca Oli a pierdut, dar oricum, e inca inceputul...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune