Adrian Bogdan despre ”Zelionîi” și lăutari

Din seria ”Poveștile fotbaliștilor”

”În vara anului 1997, după ce am câștigat titlul cu echipa Constructorul, trebuia să ne pregătim pentru preliminariile Ligii Campionilor, povestește Adrian Bogdan. Am mers ca de obicei la Holercani, unde antrenorul de atunci, un armean, nu i-am reținut numele, ne-a distrus din punct de vedere fizic.

După un cantonament nebun de circa 2 săptămâni, conducerea echipei ne-a aranjat un meci amical la Constanța, cu echipa Universitatea Craiova. Am pierdut atunci catastrofal, vreo 6:1, iar între buturi am stat eu și nu Dinov, care în mod normal era titular.

După ce ne-a admonestat o corecție severă, patronul echipei, Valeriu Rotari, zis ”Zelionîi”, a invitat toată echipa, seara, la un restaurant. Văzând că atmosfera nu este tocmai fericită, ”Zelionîi” a chemat doi lăutari și i-a pus să-mi cânte mie la ureche. ”Cântați pentru eroul meciului”, se amuza el și toată echipa pe lângă dânsul. Numai mie nu-mi ardea de glume atunci...”, își amintește Bogdan.

Comentarii

  1. Sandu, nu ai cumva lista jucătorilor de la Constructorul de pe acea vreme?

    RăspundețiȘtergere
  2. Il apreciez pe Adrian Bogdan. Un baiat cu bun simt si care poate vorbi ..asta e cam rar la fotbalistii nostri

    RăspundețiȘtergere
  3. e de prost ton sa te distrezi pe seama persoanelor care au de suferit, sigur ca nu el a dorit ca echipa sa piarda, de ce trebuie sa adaugi paie in foc cind asta si asa arde, nu credeam ca Zeleonyi e asa fel de persoana, ma rog toti patronii au modul lor de a conduce

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune