Epureanu și Armaș au rămas acasă


Naționala Moldovei a plecat astăzi pe calea aerului la Geneva, unde miercuri, 1 aprilie, va juca din nou cu echipa similară a Elveției în preliminariile campionatului mondial din 2010. Dobrovolski a luat cu el doar 18 jucători, dintre care, pentru cumul de cartonașe, lipsesc Alexandru Epureanu (foto) și Igor Armaș.

Epureanu, care a fost cel mai bun jucător în partida de sâmbătă, ne va lipsi enorm de mult. Cred că fără el naționala noastră este ca și condamnată la eșec. Este de departe cel mai bun fotbalist moldovean din ultimii 3 ani. Păcat că a luat acel cartonaș galben. Pe de altă parte, însă, bine că l-a luat acum și nu la Geneva. Astfel îl vom avea în teren cu Luxemburg, în septembrie, într-un meci vital pentru evitarea dezastrului...

Iată lotul de 18 jucători plecat în Elveția:

Portari: Stanislav Namașco (Sheriff), Eugen Matiughin (Dacia).
Fundaşi: Sergiu Laşcencov (Olimpik, Azerbaidjan), Alexei Savinov (FC Baku, Azerbaidjan), Victor Golovatenco (Himki, Rusia), Dumitru Popovici (FC Dacia).
Mijlocaşi: Eugen Cebotaru (Ceahlăul, România), Igor Ţâgârlaş (Ventspils, Letonia), Alexandru Onica (Dacia), Valeriu Andronic (Bohemians, Cehia), Alexandru Gaţcan (Rostov, Rusia), Victor Marian (Rocar, România), Victor Bulat (Dacia), Artur Ioniță (Iskra).
Atacanţi: Igor Bugaiov și Denis Calincov (ambii - Academia), Serghei Alexeev și Vitalie Manoliu (ambii - Iskra).

Acasă au fost lăsați Nicolae Calancea (Zimbru), Mihai Moraru (Petrolul, România), Alexandru Suvorov (Sheriff), Denis Zmeu (România) și Gheorghe Ovseannicov (Olimpia).

Partida Elveția – Moldova se va disputa pe stadionul ”Stade de Geneve” (foto), cu o capacitate de 30.000 de locuri. Arena este una ultramodernă, conținând un ecran gigant, care permite spectatorilor să urmărească reluările în transmisiune directă. Accesul WI-FI este disponibil pe tot stadionul. Locuri VIP pentru 1228 de persoane, 29 de loje private, o lojă a presei pentru 200 de jurnaliști și un restaurant.
Din complexul sportiv în care intră stadionul mai fac parte un hotel de 3 stele și un uriaș centru comercial, cu restaurante, terase și jocuri distractive.

Comentarii

  1. wi-fi pe pe tot stadionul, asta e "cool"))

    RăspundețiȘtergere
  2. Atacantii nostri joaca la Academia si Iscra sTal Rabnita....Cu asta am spus tot

    RăspundețiȘtergere
  3. nu conteaza unde joaca,conteaza cum joaca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba conteaza mult!!!!!!!!
    Alexeev e mort!!!!!!!!!!!!!!!!Nu ai observat asta Andrew.......????????
    Ce nu este Dadu......Golban.......(unul e nr. in Kazahstan,celalalt a fost sezonul trecut printre primii in prima liga a Russiei...)!!!!!
    Despre ce rezultate vrem sa obtinem daca Dobrik "tiriie" toti mortii pe la nationala.......??????????!!!!!!!!!!!
    Ma bucur mult ca n-a uitat de Ionita..........!!!!!!!!!Poate in sfirsit baiatul cela singur va lasa nationala,dupa ce va fi distrus psihic!!!!!!!!!!
    Merci mult!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ei Victore, nu conteaza unde joaca, principalul sa arate un fotbal de valoare, caci stii ca uneori se intimpla si o minune. nu mai criticati voi Nationala, cit de rau n-ar juca trebui sa avem incredere in ea, si atunci te asigur ca vor juca bine

    RăspundețiȘtergere
  6. Addy eu am avut in vedere ca nu conteaza clubul la care joci(poti sa joci si in honduras),principalu la nationala este cum evoluezi,ce joc practici,ce faci pentru ajuta echipa.

    P.S Dobrik chiar ca si Piturca cheama jucatorii la nationala,pentru a le mari cotele,dar nu ii cheama pe cei ce sunt in forma si isi dau sufletul in orice meci.

    RăspundețiȘtergere
  7. cum sal lasi pe zmeu acasa cind el este cel mai bun mijlocas de la noi.Dobrik vapshe ii paterenii!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune