EXCLUSIV: Dezvăluire-șoc făcută de Dobrovolski !!!

”Poveștile lui Dobrovolski” continuă cu o istorie șocantă, care nu știu dacă a fost dată publicității vreodată. Cred că nu. De ce? Citiți în continuare, dar dacă aveți mai puțin de 18 ani, mai bine treceți peste această postare.

În anul 1994, înaintea Campionatului Mondial de fotbal din SUA, a avut loc cel mai mare scandal din istoria echipei naționale a Rusiei. 14 jucători importanți, printre care și Dobrovolski, au scris o scrisoare către Federație prin care și-au manifestat antipatia față de selecționerul Pavel Sadîrin (foto), refuzând convocarea la selecționată atâta timp cât Sadîrin va fi selecționer. În consecință, Rusia a plecat în America cu echipa a doua...

Urmează adevărul despre acel scandal monstru, dezvăluit de Igor Dobrovolski:
”De fapt, Sadîrin a fost doar un pion în tot scandalul, care s-a iscat, bineînțeles, din cauza banilor. Pentru obținerea calificării la Cupa Mondială, Federația rusă a primit de la FIFA câteva milioane de dolari care au dispărut fără urmă. Noi, ca jucători, am considerat că o parte din acei bani ni se cuvenea nouă. Sadîrin la început a fost de partea noastră. Însă, la un moment dat, s-a sucit brusc.”

Gorlukovici a vrut să-l omoare!

”Eram în cantonament. Seara, la hotel, ne-am adunat toți jucătorii lângă piscină, la aer curat. Sadîrin a venit în fața echipei și ne-a spus că trebuie să renunțăm la bani, că nu meritam noi banii. Iritat de aceste cuvinte, Serghei Gorlukovici (foto) s-a năpustit asupra lui Sadîrin. L-a luat pe sus și l-a aruncat în piscină. A sărit imediat după el, l-a apucat de gât și a început să-l înece. În câteva clipe toată echipa a fost în apă. L-am desprins cu greu pe Gorlukovici din gâtul lui Sadîrin. Putea să-l omoare...”, spune cu groază Dobrovolski.

Selecționerul Moldovei spune că, de fapt, toată acțiunea cu ”scrisoarea celor 14” a fost îndreptată împotriva Federației ruse de fotbal și a președintelui de atunci, Veaceslav Koloskov...

Comentarii

  1. Vad ca drujii lu Efros si a lu Carp nu dorm. Voteaza in sondaj de sar skintei

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-i interesant echipa nationala inca nu s-au apucat de asa nebunii? culmea ar fi sa se adevereasca bancul pe care ti l-am scris pe site.
    apropo d-le anonim, eu nu sunt друг si nici подруга lui Carp si Efros, dar tot am luat parte la acest sondaj, si mi-am dat si parerea. Iti plateste cineva sa ofensezi persoanele care citesc acest blog?
    Un adevarat barbat nu se va ascunde nici odata sub nume dubioase, si va zice tot timpul adevarul fara sa se geneze. De trebuie sa ma intristez citind comentariile de pe acest blog, daca se poate de citit pareri scrise anume la articolul dat, ce are Carp si Efros cu "amintirile lui Dobrovolschii"? fii te rog mai atent la articole, iar sondajul e asa alcatuit sa-si aminteasca lumea cine si ince perioade au activat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mi se pare foarte corect sondajulll. pentru unii ogoliul este foarte mare, de aceea nu-si pot permite sa piarda.

    RăspundețiȘtergere
  4. Victore, oare tu la sociologie n-ai invatat ca sondajele care se fac online 50 la suta nu corespund realitatii, chiar orice sondaj facut pe strada citi oameni atitea pareri, eu nu prea atrag atentia la aceste sondaje, mi-am expus parerea, desi stiu ca multi vor zice ca-i timpita, se vor ride de mine, dar eu pe Spiridon l-am votat, ce sa-i fac mie imi place de omul asta (antrenor bineinteles), si nu cred eu ca-i orgoliu, ba din contra e mai amuzant un pic.
    pt anonim ce e asta daaaaaa, n-am inteles nimic, stii eu is inalta si uneori ajunge tare greu D:)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune