INEDIT. Trei fotbaliste din Moldova în topul UEFA


Svetlana, Natalia și Cristina. Sunt numele celor 3 îndrăznețe, care s-au ambiționat să participe la un concurs inițiat de site-ul UEFA. Au filmat un clip și l-au postat pe site. Îl găsiți la această adresă: http://en.tc.uefa.com/ftc/main/video.aspx#/video/102/team/271

La finalul concursului s-au trezit pe locul 4 (din 73) și cu un set de 16 echipamente sportive în calitate de premiu.

”Ideea ne-a dat-o Roman Perciun, președintele echipei ”Roma” Puhăceni, povestește Svetlana Ceban (foto) – cea mai bună fotbalistă din Moldova în 2008 și una dintre participantele la concurs.
Aveam foarte puțin timp la dispoziție să ne înscriem în concurs, vreo 3 zile. Am făcut rapid clipul, operator fiind chiar domnul Perciun, și l-am trimis la UEFA. Câștigătorul s-a desemnat prin vot electronic. Noi ne-am clasat pe locul 3 într-o competiție la care au participat vreo 90 de echipe de băieți…”

Comentarii

  1. Bravo fetele, sa i-a exemplu si baietii:)

    RăspundețiȘtergere
  2. da super!!!!!!!!!!!! asa fetelor, stergeti-le nasul baietilor care permanent rid ca fotbalul nu-i pt fete. Inainte si foc la ghete, aratati-le voi ce inseamna adevarat fotbal

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Sandule... ma bucur ca pot sa aflu de la tine de pe blog lucruri interesante legate de sportul din Republica Moldova. Daca Romania si-a pierdut faima in domeniul asta, macar Moldova sa iasa in evidenta... Sper sa iti placa si blogul meu...te astept sa-l vizitezi.

    RăspundețiȘtergere
  4. mlin da la mine video nu merge chiar am vrut sa vad clipul ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune