Jurnal de fotbalist


Am avut astăzi o deosebită plăcere să citesc un nou blog pe http://www.moldfootball.com/, mai ales că autorul lui este chiar fiul președintelui FMF, Ilie Cebanu, jucător la echipa Wisla Cracovia, Polonia. Am fost curios să văd cum gândește, dar și cum se exprimă fostul portar al echipei naționale de tineret. Știam că Ilie este un băiat inteligent. Cu toate acestea am rămas impresionat de felul în care și-a alcătuit blogul și aici mă refer în primul rând la faptul că scrie materialele de parcă ar face acest lucru de zeci de ani. Parcă ar fi un jurnalist consacrat. Să știți că nu este o glumă proastă. Chiar am rămas impresionat!

Ilie Cebanu povestește despre trăirile lui înainte de meci, despre cum vede el fotbalul, despre atmosfera din echipă dar și din tribune, despre antrenori și jucători, despre echipa Wisla și fotbalul polonez în general. În cele două postări am regăsit parcă stilul lui Ioan Chirilă, cel de la care am învățat și continui să învăț și eu. Captivant, plăcut și interesant. Fără aroganță, fără vedetism. Doar cu entuziasmul unui tânăr care trăiește fiecare clipă cu fotbalul.

Singurul meu regret este că nu apare acest jurnal de fotbalist și în limba română... În rest, numai de bine. Bravo, Ilie!

Comentarii

  1. E clar ca buna ziua ca nu seamana cu taicasau. Ilie e un baiat destept spre deosebire de bahabuha

    RăspundețiȘtergere
  2. Diferenta mare intre, Inteligenta si Prostie !

    Diferenta astronomica intre Tata si Fiu !
    Totul e posibil .

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca-l asculti pe bolnavul de cap Efros in jur toti oamenii-s prosti numai tilharul si minciunosul Efros e bun. Ilie e la fel ca si tata-sau. Doar ca sint pozitionati diferit de niste derbedei

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca blogul la scris Ilie atunci 100% respect din partea mea, nici jurnalistii nostri nu scriu astfel! Bravo Ilie!

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo Iliusha, insa ce ar trebui sa-i deschida ochii si lui taica sau la capitotlul fotbal, si cum zicea Stalin "copii nu port raspundere de parinti", asa ca nu Ciobanu are ce invata de la fecior

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune