Marele combinator, Dobrovolski...


Siteul http://moldova.sports.md/ a plasat ieri știrea ”Fotbaliştii moldoveni refuză contracte în Rusia pentru a putea juca la Naţională”, în care anunță că Igor Bugaiov NU a semnat cu echipa rusă ”Ural” Ekaterinburg. Potrivit http://moldova.sports.md/ ”Bugaiov a dorit ca în contract sa fie introdus un punct care i-ar permite să evolueze la echipa naţională.” Cum rușii au refuzat acest lucru, atacantul moldovean nu a dorit nici el să-și pună semnătura pe contract.

Am vrut să scriu ieri un material în care să apreciez gestul lui Bugaiov, dar ceva m-a oprit. Părea prea eroică fapta jucătorului adus la naționala Moldovei de Dobrovolski și dus în probe pe la diferite echipe tot de selecționer. Și am făcut altceva. Am trimis un mail la clubul ”Ural” prin care am solicitat versiunea oficială a echipei ruse în acest caz. Și iată ce răspuns am primit, în doar câteva ore:

”Молдавский легионер Игорь Бугаёв в предстоящем сезоне не будет выступать в «Урале» по решению тренерского штаба. ”Сейчас у нас наблюдается явный перебор нападающих, поэтому мы, внимательно проанализировав возможности наших футболистов, решили отказаться от услуг Игоря”, - прокомментировал старший тренер Владимир Калашников.”
С уважением, Пресс-служба ФК "Урал" (Свердловская область)

Cred că ați înțeles. ”Ural” pur și simplu a renunțat la Bugaiov. Pentru că nu are valoare. Dar cum să-l aduci după asta la națională? Foarte simplu! Să inventezi o poveste pe care să o dai publicității prin intermediul celor de la http://moldova.sports.md/, prin care să faci din Bugaiov erou. Numai că, de data asta, Dobrik sau Ostap Bender al fotbalului moldovenesc și compania au dat-o în bară. În loc de eroi au ieșit minciunoși. Rușine să vă fie! Ne-ați obosit cu combinațiile voastre!

Comentarii

  1. Mda... nu ami stii ce sa crezi!!! Parca toti is niste curve(cu doua fete). Despre Epureanu nu stii daca e la fel sau macar el a ramas baiat de treaba?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit si eu undeva ca echipa renunta la Bugaiov si nu el la echipa:)

    RăspundețiȘtergere
  3. De Epureanu nu stiu nimic. Voi incerca sa aflu neaparat si de el ceva

    RăspundețiȘtergere
  4. situatia nu este tocmai fericita dar cuvintele ”3,14zdabratiei” si ”zacalibit” nu iti fac fata...

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuzati-mi cuvintele imprumutate. Ma voi stradui sa nu le mai folosesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu vad, cel putin pe moment, un jucator moldovean care sa renunte sa plece la o echipa unde i se ofera conditii mai bune din patriotism. Imposibil, iar vinovati nu sunt doar fotbalistii....

    RăspundețiȘtergere
  7. de ce crezi ca ar trebui de dat crezare si antrenorului rus, caci rusii ca si moldovenii isi schimba parerea in favoarea sa, eu nu m-as baza pe cuvintele antrenorului rus, dar nici de patriotism nu e vorba, cred ca e altceva la mijloc, de care nu ar trebui sa stie presa. insa Dobrik este un las, si deaceea a inventat povestea cu nationala, deoarece au plecat cei care mai faceau ceva fata in fotbal, au primit cet rusa, insa credeau ca cu "fratii" se vor intelege, iar dupa ce acestea le-au aratat una... mare ei au inteles ca au dat in bara. poate intr-adevar au cerut sa fie in contract si acest punct, caci din cite eu stiu contractul este incheiat mai intii de agenti, apoi de fotbalisti, ori cred ca cu plata nu era satisfacut Dobrovolschii. pai el crede ca noi avem MARI jucatori, insa nu avem noi nici o boaba, si asta se vede ca lumea nu mai se duce la meciuri.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune