Mătăsaru după Platini


Peste câteva zile, pe 5 martie, la Chişinău va veni preşedintele UEFA, Michel Platini. Înainte de alegerile din 6 februarie Pavel Ciobanu spunea despre o întâlnire a suporterilor cu Platini. Acum, se pare că suporterii au ieşit din calcul. Probabil Ciobanu se teme să nu apară Mătăsaru cu măgaru îmbrăcat în echipament de fotbalist. Vă imaginaţi faza?

Când a vrut să vândă măgarul, Mătăsaru s-a grăbit. “Vreau să scap de acest dobitoc râios şi mincinos. Care comite numai abuzuri”, a fost explicaţia lui Mătăsaru care a făcut înconjorul lumii, ajungând şi la BBC.

Probabil, Mătăsaru nu cunoaşte că şi în fotbal se spun mai mult minciuni decât adevăr şi se joacă mai mult la Federaţie decât pe teren. Celebrul Mătăsaru este supărat pe poliţie pentru că se consideră o victimă a sistemului economic. Ce păcat că n-a fost fotbalist. Sau că n-a investit în fotbal. La sigur pe 5 martie avea să umble cu măgarul pe lângă FMF. Numai acest lucru l-ar fi impresionat pe Platini. Altfel, la ei, acolo sus, e tot aşa. Abuzuri, blaturi, minciună şi hoţie.

Comentarii

  1. ar fi de nota 10 daca Matasaru ar veni si pe la FMF,

    poate vorbeste totusi cineva cu el si il invita pe 5 martie la FMF
    dar,daca am avea suporteri adevarati care vor o schimbare in fotbalul moldovenesc atunci chiar ar veni pe 5 martie in fata federatiei cu Pancarde cu mesaje scrise in limba franceza,sa inteleaga Platini ce vor ei
    asteptamsa vedem,poate asa si vor face

    RăspundețiȘtergere
  2. A.S.E nu vor face niic suporterii, caci moldovenii sunt lasi. de cind lumea se tem sa deschida gura. mai degraba la gura sobei se vor revolta vorbind cu oglinda

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune