Nistru nu avea drept de joc astăzi!


Federaţia se contrazice!


Federaţia de fotbal a mai demonstrat o dată că tratează echipele în mod preferenţial. Astfel, Nistru Otaci a fost admisă în campionat, deşi are o datorie de 21 de mii de dolari către jucătorul Valentin Lupaşcu. Acum 2 luni Comitetul de Apel a decis că Nistru Otaci este obligată să achite suma respectivă jucătorului Valentin Lupaşcu până pe data de 25 ianuarie 2009. Cum Lupaşcu n-a primit niciun sfanţ din aceşti bani (restanţe salariale), în mod normal, Nistru nu trebuia să fie programată pentru etapa a 21-a, care s-a disputat astăzi.

Decizii bizare


Vă reamintesc, că vara trecută echipa FC Beşiktaş Chişinău nu a fost admisă în Divizia Naţională din cauza unei datorii de 5 mii de dolari faţă de FC Zimbru. Ca urmare a deciziei FMF, FC Beşiktaş s-a retras din campionat.

Un caz similar s-a produs săptămâna trecută în România. Echipa Pandurii Târgu-Jiu, în urma unui scandal monstru iniţiat de conducea clubului Dinamo Bucureşti, risca neprogramarea în cazul în care nu achita o datorie către formaţia bucureştiană. Cu câteva zile înainte de startul returului, Pandurii au efectuat transferul şi a fost lăsată să joace.

Comentarii

  1. Sandule ce compari tu Beshiktash cu Nistru Otaci, FC era echipa a turkului plus si o durere de cap a Tiligului, iar Nistru Otaci e echipa "cumatra" a lui ciobanu, nu asta veti vedea, doar e cert ca se tine de cuvint ciobanu "cine e cu mine si eu is cu ei, cine impotriva si eu sunt impotriva", asa ca nu-i nimic de mirare, la noi in moldova nu s-au bazat niciodata pe legi, si daca ve-ti depune o plingere, "juristul" de la FMF va zice ca la alegeri, totul este conform STATUTULUI, nu mai ca nu stiu care punct din statut.
    Pt Ciobanu, daca citesti acest blog, si mai citesti si comentariile suporterilor, adu-ti aminte ca esti ales ca sa primesti decizii si sa lucrezi la FMF conform statutului, bun rau, voi l-ati primit, si trebuie respectat. te asigur, ca vei primi recunostinta suporterilor din moldova, procedind asa cum trebuie un presedinte

    RăspundețiȘtergere
  2. Aurina. cumatrizmul de la noi nu se va termina nici o data. Nistru otaci este protejata tot timpul de federatie. asta nu mai este o noutate. FMF a incalcat regulamentul pe care tot ea l-a facut. nui mare lucru

    RăspundețiȘtergere
  3. Mare terminat e Ciobanu!
    Totusi cred ca ne va termina si fotbalul!
    Mai traesc cu speranta ca ceva se va intimpla pe curind cu acest Vrajitor al fotbalului autohton si a conturilor bancare .

    RăspundețiȘtergere
  4. E putin altfel
    1. Nistru normal ca trebuie sa continuie sa evolueze in campionat.
    2. Cum se face in campionatele europene? Clubului Nistru trebuia sa se interzica transferurile pina la achitarea datoriei
    3. Clubul Nistru daca nu achita datoria, normal ca nu trebuie sa primeasca licenta N, (care se acorda la sfirsitul lunii mai) dar o are pe cea A. Asa ca posibil sa poata sa evolueze si in campionatul viitor in Divizia Nationala (asta daca in Divizia A cel putin 2 cluburi nu vor primi licenta A), daca din cluburile participante in Divizia A va fi licentiat doar 1, Nistru poate juca cu licenta A si cu datoriile neplatite in campionatul viitor in DN.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu se va termina, va asigur, si mai am sa va zic ca la noi in moldova toti sunt in oarecare masura rude, ce-i ce nu au relatii de rudenie, sunt prieteni, iar mina pe mina spala, asa ca nu-i nici de mirare ca regulile sunt incalcate, stiti proverbul, legile sunt scrise pentru a fi incalcate, deci iata asa si ciobanu procedeaza. da mersi lui anonim ca m-a informat de nistru otaci ca-i protejat de FMF, pentru mine nu-i o noutate, dar totusi credeam ca in sport nu trebuie de pus relatiile de prietenie pe prim plan

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune