Note

foto: www.fmf.md
Namașco – 7,5
A făcut un meci foarte bun, chiar dacă la Sheriff nu mai joacă titular. S-a văzut munca antrenorului cu portarii de la națională, Eugen Ivanov. Namașco a scos tot ce s-a putut scoate. Nu are nicio vină la golurile încasate.

Lașcencov – 6
Având banderola pe mână, n-a putut sau n-a vrut să fie și căpitanul din teren. A jucat prea relaxat, fără dăruire. N-a mai fost acel luptător pe care îl știam pe timpuri.

Savinov – 6
Comportament identic cu cel al căpitanului. Parcă s-au înțeles să-și lase sufletul la vestiare. A stat cuminte în apărare, fără să încerce măcar să-și ajute colegii din ofensivă. A fost depășit în câteva rânduri mult prea ușor.

Armaș - 6
Primul gol este 80% vina lui. A greșit făcând pasul înainte, apoi n-a mai reușit să-l ajungă din urmă pe Frei. În rest, a jucat bine. Păcat că a încasat acel cartonaș galben și va lipsi în meciul retur.

Manoliu – f.n.
A jucat doar 5 minute. Fără notă.

Golovatenco – 7,5
Unul dintre cei câțiva care și-au dat sufletul pe teren. A jucat excelent. A participat la faza de atac și a reușit de fiecare dată să se replieze în apărare.

Epureanu – 8
Omul meciului. A fost cel mai bun de pe teren. Din ambele formații. Magistral la recuperare și perfect la construcție. Nu înțeleg ce caută Epureanu la FC Moscova. Cu riscul de a fi ridiculizat de unii ”specialiști”, îmi mențin părerea că acest jucător poate să joace la orice club mare din lume! Din cauza cumului de cartonașe nu va evolua miercuri, în Elveția.

Gațcan – 6
Nu s-a mișcat aproape deloc. Așteptam de la el un joc mult mai bun, ținând cont de valoarea pe care o are. A dezamăgit din nou, lăsând impresia că nu prea îl interesează echipa națională. Sau că nu vrea să joace cu Dobrovolski antrenor…

Ioniță – 5,5
La 18 ani ai săi s-a descurcat. În prima repriză a făcut o recuperare și a câștigat două dueluri aeriene. Îi simțeam tracul din tribune. Mai are nevoie de multă muncă.

Cebotaru – 6
Mijlocașul Ceahlăului a intrat în partea a doua și parcă a mai înviorat jocul. N-a reușit însă nimic care să-l scoată în evidență. La golul doi l-a scăpat de sub marcaj pe Fernandes, care a înscris.

Bugaiov – 7,5
A dat tonul echipei în primele minute ale meciului. A alergat mult, s-a zbătut, a driblat, a încercat să facă totul pentru echipă. Am văzut un atacant complet, cu 10 clase peste cel care a marcat 3 goluri în poarta Zimbrului. Cred că a făcut cel mai bun meci al său la națională.

Alexeev – 6
S-a văzut că nu este pregătit. Greoi, cu câteva kg în plus. Uitându-mă la el mi-am amintit de alți atacanți moldoveni care sunt uitați de Dobrovolski, dar care ar fi meritat să joace cu Elveția. Dadu, în primul rând. Apoi Golban și Frunză, care au fost uitați prea repede.

Calincov – 7,5
A făcut cea mai bună repriză secundă din viața lui. Demult așteptam, știindu-i calitățile.

Comentarii

  1. Da citi Km o alergat fiecare jucator in parte.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandule notele sint reale si nie miau placut foarte mult EPUREANU(un jucator care las vedea in campionatul Anglia deoarece la duelurile aeriene este aproape imbatabil,aseara lea cistigat pe toate) Bugaiov (se vede ca are o valoare nu de cvampionatu Moldovei dar totusi cred ca caracteru lui nui permite sa joace pina cind la o echipa mare) si CALINCOV(in prima credeam ca vine dupa o betie mare,aproape ca se inadusea pe teren,dar o a doua repriza in care a aratat ca totusi este un jucator foarte valoros da numa ca trebuie sa joace meci de ce,si de dorit intrun campionat mai puternic si atunci el va demonstra ce stie).
    Eu cred ca diferenta in acest meci a fost ca FREI(lu care ia trebuit o jumatate de ocazie ca sa bata un gol) joaca in campionatu GERMANIEI,iar CALINCOV de vreo 2 ani nu pre are echipa (sa straduit mult,dar..... ). Sandu mai am o intrebare? Cind jucam cu LUXEMBURG in MOLDOVA??? Ca pe saitu Federatiei au uitat sa scrie despre acest meci

    RăspundețiȘtergere
  3. Este pe siteul FMF despre asta. Nu ai observat tu. Cu Luxemburg vom juca la Chisinau pe 5 septembrie. Pe 9 septembrie, tot la Chisinau, vom intalni Grecia

    RăspundețiȘtergere
  4. Aaa,da Sandu am vazut,cred ca lam scapat,parca li era greu sal faca si meciul acesta cu negru mai apasat,ca aici cred ca putem obtine singura noastra victorie din aceste preliminarii

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper si eu. Macar cu bucatarii si fermierii din Luxemburg sa castigam...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper ca luna septembrie sa fie o luna minunata ,o luna in care sa stringem cel putin 4 puncte,in cele 2 meciuri de acasa cu GRECIA SI Luxemburg

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred că visezi...scuze, dar...trei puncte e maxim, dar mă tem...

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, cred ca Bugaiov asta e talenta rau, dar pacat...ceva nu merge

    RăspundețiȘtergere
  9. Fi-ti sigur si fac si pariu ca la toamna daca acumulam 1 punct vom fi f.f.f.f.f.f.f.f.f. bucurosi!
    Cine vrea sa faca pariu........????????
    Cine nu crede........priviti meciurile cu Luxemburg si va ve-ti convinge!!!!!
    Putem ceva sa cistigam daca Dobrik nu va mai avea atitea interese sa promoveze toti mortii pe la nationala!!!!!!!!In caz contrar .............. fara sanse!!!!!!!!!!
    Astept pariurile!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu as vrea sa pun pariu cu tine,eu cred ca vom lua mai multe,totusi acasa noi jucam ceva si cred ca in fata la 10000 de oameni a nostri ii vor cistoga pe cei din luxemburg,ii clar ca cu grecia nu pre astept multe dar totusi sperrr

    RăspundețiȘtergere
  11. Doar cu nota lui Golovatenco nu sunt de acord.... in rest SUPER-obiectiv, Golova a jucat bine , dar nu excelent, s-a daruit, dar a si gafat, prima ocazie a elvetienilor a venit din greseala lui, oaspetii l-au lasat jos... Insa a fost si efectiv, cu aruncarile de la margine, cu urcarile in atac, extrema stinga a functionat bine, nu are nicio vina la goluri. De la mine 6.5 (7) Da se poate si lui Armas si Cebotaru cite un 5.5

    RăspundețiȘtergere
  12. Alexeiev merita nota 4,5 namasco un 8 ca a scos tot ce a fost de scor, lui armas un 5,5 pentru golul scapat, lascencov - 6, dar nu se vad la el calitatile de lider nici cu lumina aprinsa

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune