Sheriff câștigă în prelungiri

Sheriff - Dacia 1:0
Gol: Erohin (90+1)

1. FC SHERIFF 21 55
2. FC DACIA 22 47
3. FC ZIMBRU 22 39
4. FC ISKRA 22 35
5. DINAMO 22 31
6. OLIMPIA 22 30
7. NISTRU 21 22
8. TILIGUL 22 21
9. FC TIRASPOL 22 21
10. ACADEMIA 22 18
11. RAPID 22 17

Comentarii

  1. Rău. Îmi pare rău că Dacia nu a putut face măcar un egal cu miliţienii. Se mai juca campionatul cât de cât...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca, campionatul la noi se joaca pentru locurile 2-11. Din start. Dar, acum se va juca pentru locurile 3-11. Sheriff nu are rivala in campionatul intern. Imi pare rau, dar asta e adevarul

    RăspundețiȘtergere
  3. mda...speram si eu macar la un egal, mai ales ca separatistii au inscris in prelungiri:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Scuzati oameni buni si tu Sandule..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dar nu poti compara cu ce a facut Sheriff si ce fac ei cu Dacia.........Nu sunt un suporter al Sheriff-ului,ba din contra..........dar ce investesc ei si ce investeste Dacia e cer si pamint............credeti-ma!!!!!!!!deaceea nu are rost sa compari.............................................!La Sheriff din toate punctele de vedere e superb.......Dacia......zero!!!!!!!Atit timp cit va exista in Moldova Sheriff........ fi-ti siguri ca atit timp va fi doar ea campioana!!!!!!!!!!Nu are dreptul-moral de a pierde campionatul........cu asa ekipe care sunt de azi pe miine!!!!!!!!!
    Sau poate nu am dreptate Sandule..........?Cineva ar vrea sa ma contrazica.......?

    RăspundețiȘtergere
  5. In mare parte ai dreptate. Comparativ cu celelalte echipe Sheriff a investit cel mai mult. Dar campioana se stabileste dupa criteriile sportive si nu dupa cele financiare. Crede-ma. Si cu bani putini poti face performanta, numai cap sa ai. Totusi nu chiar asa de putini cat se investeste acum la Zimbru... Scuze, dar nu vreau sa vorbesc de Dacia...

    RăspundețiȘtergere
  6. e sigur ca Sheriff n-are cu cine juca, n-am ce zice e o echipa destul de buna pt Moldova, insa eu is cu OLI, desi inca nu au ei fotbalisti destul de bine cotati, dar e a mea Oli draguta si scumpa, si voi fi suportera ei pasiva caci sunt departe, e ca si Zenitul, nu a trecut nici un sfert de secol ca si-a revenit, poate si Oli va avea asa performante. )))))))))))))) CE Bine ar fi!!!!!!!! Hai OLIMPIA, Baltul e cu voi!

    RăspundețiȘtergere
  7. De acord Sheriful e la ani de lumina distanta de alte echipe in ce priveste infrastructura si situatia financiara, DAR este un mare DAR...ieri la Tiraspol in acest asa zisul derbi la care intrarea a fost LIBERA si au fost prezenti tocmai 700 de spectatori care au urmarind aproape ingetati si adormiti de jocul plictisitor al echipelor!

    700 de spectatori la un meci la care intrarea este LIBERA si in care se intilnesc primele clasate in campionat!!!
    INCOTRO MERGEM BAIETI!!!
    SE VEDE CA ESTE FOARTE TARE IUBITA CAMPIOANA NOASTRA LA TIRASPOL!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune