Ţăranu marchează gol de 3 puncte!


Vladimir Ţăranu (foto) a marcat golul victoriei în derbyul codaşelor campionatului din Azerbaidjan. Echipa fostului golgheter de la Otaci, Mugan a învins acasă cu 2:1 lanterna roşie Turan. Ţăranu a intrat în teren după pauză şi a marcat golul de 3 puncte în minutul 62. După acest succes, Mugan a acumulat 8 puncte, dar a rămas tot pe locul 12, al treilea de la urmă.

În adevăratul derby al etapei a 16-a, echipa moldovenilor Vadim Boreţ şi Alexei Savinov, FC Baku, a câştigat la limită, 1:0, în deplasare, contra celor de la Inter. Atât Boreţ, cât şi Savinov au jucat tot meciul. Graţie acestei victorii, FC Baku a urcat pe primul loc în clasament cu 38 de puncte, cu unul mai mult decât Inter şi Simurg.

Un alt moldovean, Dan Pîslă a jucat 89 de minute în victoria echipei sale, Standart, cu 1:0 în deplasarea de la Karabah.

Formaţia lui Anatol Doroş, Karvan a cedat acasă în duelul cu Olimpic, 0:1. Doroş a fost integralist.

În fine, surpriza rundei a produs-o echipa Qabala, care a scos un 0:0 în deplasarea de la Neftci Baku, chiar dacă pentru gazde au evoluat foştii stelişti Marian Aliuţă şi Rică Neaga. Pentru Qabala a jucat tot meciul Anatol Ostap, în timp ce Victor Comlionoc a bifat 74 de minute.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune