Vine Rogaciov la Olimpia?


Unul dintre cei mai buni atacanți din istoria fotbalului moldovenesc, Sergiu Rogaciov (31 ani) este foarte aproape de a semna un contract cu echipa ”Olimpia” Bălți. Rogaciov a declarat în exclusivitate pentru acest blog, că va negocia săptămâna aceasta cu finanțatorul bălțenilor, Serghei Chiselev posibilitatea de a juca o jumătate de an pentru echipa la care s-a consacrat.
”Sunt acum în Moscova și mă pregătesc cu echipa Saturn Ramenskoe. Am o ofertă din Kazahstan, dar aș prefera să revin în Moldova să ajut Olimpia în lupta pentru un loc de Cupa UEFA”, a declarat Rogaciov în urmă cu aproximativ o oră.
Sergiu Rogaciov a jucat pentru Olimpia 88 de meciuri în perioada 1993-1997, marcând 79 de goluri! Pentru naționala Moldovei a bifat 52 de meciuri, înscriind 9 goluri. A fost de 3 ori desemnat cel mai bun fotbalist al Moldovei, în 1996, 2001 și 2002. De 4 ori a câștigat titlul de golgheter în campionatul Moldovei, în 1996, 1997, 1999 și 2000. Iar în 2001 s-a clasat al doilea în topul marcatorilor din campionatul Rusiei cu 14 reușite.
Ultimul club la care a evoluat atacantul nostru a fost Ural Ekaterinburg. Rușii au renunșat la el chiar dacă 70% dintre suporteri au votat pe site-ul clubului pentru păstrarea în lot a lui Rogaciov.


Comentarii

  1. Ar fi foarte bine pentru intreg fotbalul nostru. Chiar ar putea reveni la nationala
    PS.Scuze,Sandu,pot sa te rog ceva?Iti voi trimite un email pe hotmail...e ok?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu eu ce fel de fotbalist este Rogaciov, la Saturn nu a facut el mare fata, desi cind era la Olimpia, imi placea nespus cum juca, avea oarecare talent, poate nu s-a deschis definitiv aici, nu stiu, desi eu il apar de cite ori merge vorba de Saturn, si ma mindresc ca e din Balti. dar realitatea e alta... hm....... as vrea sa se intoarca in tara baiatul asta si sa poata se realizeze ceea ce si-a pus in gind. Bafta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune