Caras demis!


Cum era de așteptat Ion Caras a fost demis aseară de la Zimbru. După ce a înghițit toate ”ideile geniale” marca Juravel&Cecetov (jucătorii nu aveau prime de victorii, plăteau pentru bucătăria clubului, salarii derizorii, etc.), Caras (foto) a fost găsit țap ispășitor și a fost șutat de pe banca tehnică.

Dincolo de rezultatele modeste, care puteau fi evitate cu greu, Ion Caras a ajuns să tacă și atunci când Juravel intra în vestiar înainte de meci și indica fotbaliștilor tactica de joc! Mai mult decât atât, cuplul Juravel&Cecetov își permitea să glumească pe seama antrenorului de față cu jucătorii, astfel încât Caras și-a pierdut orice autoritate în fața echipei.

”Voi merge și eu la cursuri de antrenor și voi pregăti mai bine echipa. Eu voi fi antrenor principal, iar Juravel va fi secund…” (Andrei Cecetov)

Ion Caras va fi înlocuit de Ivan Tabanov, care va reveni săptămâna viitoare din Sankt-Petersburg, unde participă la un curs de antrenoriat. Astăzi antrenamentul echipei a fost condus de Eric Ococo și Sergiu Dinov.

Mâine, de la ora 16, la Tiraspol, Zimbru va juca un meci amical cu echipa Smena Sankt-Petersburg, unde antrenor secund este Alexandru Curtianu. Smena se află în cantonament la Tiraspol! Interesant este că rușii au solicitat un atocar pentru a se daplasa la Chișinău, însă au fost refuzați de Juravel. Directorul de la Zimbrului le-a răspuns că preferă să joace la Tiraspol…

Comentarii

  1. Pacat. Cred ca Caras era cel mai nevinovat om de la Zimbru...Ca joaca la Tiraspol...Incredibil...
    PS Si inca a fost demis dupa cea mai grea infrangere din actualul sezon...au dat si gol chiar...............

    RăspundețiȘtergere
  2. da...nu ar mai trebui sa mire pe nimeni"ideile marete" ale lui juraveli si cecetov... Am ajuns de risul kiinelor...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune