Cercul vicios

Citește integral un mesaj anonim de la un cititor al acestui blog. Merită!

”Aici e cerc inchis. Normal ca TV platesc bani pentru transmisiuni (dar asa fotbal nici gratis nu merita de transmis si nici pe banii cluburilor! PS e parerea mea; Nu merita!) Cred ca nu FMF e principalul vinovat desi ii consider si pe ei responsabili de caderea in abis al fotbalului moldovenesc. Aici rolul principal il are guvernul si toata conducerea ce sa mai.... cind lor le este in cot de tara nu mai vorbesc de sport. Chiar si in Belarus unde dictatura e mare, exista legi care ajuta la dezvoltarea sportului!

La noi investesc in sport doar oameni pasionati si entuziasmati. Care din ambitii isi tin echipe aruncind bani in vint. Se joaca... Din aceasta cauza nu exista nici profesionalism, ex Zimbrului unde azi le vine ceva in cap miine altceva si tot asa (Nu au program definit de dezvoltare de lunga durata etc, desi au toate conditiile) Persoane incompetente, ar fi logic ca un asemenea club sa fie condus de minim 20 de oameni si nu de nustiu cine care daca se scoala cu stingul ap... asa indicatii da.... In fine cerc inchis cu mii de probleme , unde putem sa criticam de la stinga la dreapta! Asa de multe faradelegi sunt!!!! Dar culmea nici nu se i-au in calcul, corect a mentionat si Sandu: Satul arde, iar baba se piaptănă...

Referitor la etapele cu disputarea in Chisinau etc... Al treilea tur nu era definit din start, calendarul nu se cunostea, in dependenta de locuri dupa primele doua tururi s-a format si calendarul... FMF incearca tot felul de experimente, fara succes... Nu avem intriga! si nici bani. Cluburile singuri trebuie sa atraga suporterii, sa schimbe ora, sa ofere conditi specatorilor sa-i atraga prin diferite metode la stadion etc. Normal ca daca FMF isi doreste sa scoata fotbalul din impas trebuie sa se implice! sa dea o mina de ajutor cluburilor etc Lor le este in cot. Se limiteaza doar la strict necesar. Sunt disperat. Nustiu daca vom iesi din noroi?”

Comentarii

  1. Una ce consider nu este corect este aceea ca guvernul sa se implice in afacerea cluburilor nu conteaza de ce fel de sport - fotbal, volei, basket sau joc de dame...si nici stadioane nu trebuie sa construiasca (is bani multi si ai contribuabilor), de asta tre sa se ocupe federatia si cluburile!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune