FC Odnoklassniki

Tragedie mare la Chișinău. De când cu ”revoluția de silicon”, comuniștii au barat cel mai accesat site din spațiul sovietic (nu mai spun ex-sovietic), http://www.odnoklassniki.ru/. Studenții nu mai pot stabili de comun acord locul și ora întâlnirii (mă refer la protestatari). Sau cel puțin așa s-a dorit. Eu cred că-i aberant, în condițiile în care mari și încurcate sunt posibilitățile netului (să mă ierte Dumnezeu pentru parafrazare).

De unde s-a luat acest odnoklassniki, fără de care devoratorul moldovean de net nu poate respira?
http://www.odnoklassniki.ru/ a fost lansat în martie 2006 de către programistul rus Albert Popkov (foto). Experții susțin că proiectul a costat circa 4 milioane de euro. Nu vă speriați. Proprietarul și-a recuperat banii în primele 3 luni de activitate! Atât de rapid a prins la public.

În prezent, site-ul are înregistrați peste 30 de milioane de utilizatori! Iar venitul net anual constituie peste 40 de milioane de euro! Banii vin din publicitate și serviciile contra plată, gen sms pentru a expedia un cadou virtual sau, mai nou, pentru înregistrare. Așa că, evenimentele de la Chișinău îl vor afecta și pe milionarul rus, care va pierde o sumă frumușică de bani din cauza blocării site-ului.

Comentarii

  1. Sandu buna, ma intereseaza cazul cu bararea grupului de discutie (si alte) pe Odnoklassniki.ru. As dori sa aflu detalii, daca am putea discuta, as aprecia mult. Daca nu le cunosti singur, poate imi sugerezi cu cine as putea? asta e blogul meu www.politicalmoldova.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Помоему поставили фильтр на все сайт где присутствует Login

    RăspundețiȘtergere
  3. mare scofala pentru un site KGB-ist

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu-i simt lipsa...Altii cu siguranta, dar am vazut ca s-au gasit noi cai de a fi accesat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumitru, cred ca orice intrebare legata de odnoklassniki trebuie sa o adresezi nemijlocit administratorilor de site
    info@odnoklassniki.ru
    admin@odnoklassniki.ru

    RăspundețiȘtergere
  6. În realitate situl este bun. Da! poţi comunica, pe toţi îi găseşti, da nici nu prea are importanţă ce alegi facebook, vkontakte, hi5 etc. Cel mai important este că siturile sunt controlate de SIS ş.a. Lumea singură dezvăluie informaţia... Poate e făcut chiar la comandă...!? sec.21

    Şi la sfârşit de bani: nu cred că o să ducă lipsă mare de bani!

    RăspundețiȘtergere
  7. Corect...in legatura sis. asta cred si eu...E o sursa perfecta de informatii...Ca si faces etc...

    RăspundețiȘtergere
  8. Grecu, cumpara-ti alt computer....la mine si la prietenii mei se deschide, comunicam si n-avem nici o problema. Lasa jalea baiete...apuca-te de treaba. Miroase urit Sandule!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Shi eu pot sa discut cu prietenii din moldova, ceea ce pot sa zic ca intr-adevar dispare grupa "jos comunistii", dar nu cred eu ca asta SISU face, ci cineva din tineri apasa pe spam, si din aceasta cauza este blocat de administrator. e pur si simplu cineva isi face de cap, dar site-ul nu este deconectat, poate au fost ceva profiaxie pe site cind tu vroia-i sa intri Sandu, caci des se face profilaxie.
    In orice caz mai incearca la sigurse va conecta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Care e cauza ca nu pot deschide pagina www.odnoklassniki.ru

    RăspundețiȘtergere
  11. Aurina si vecinul tau de sus, duceti-va la culcare. Mai ales vecinul de sus, ia-ti si prietenii tai cu tine si nu mai scrie aici.

    Pentru oamenii normali: incercati sa deschideti prin alt browser decat explorer sau avant. Si anume, incercati prin OperaTor(browser) sau instalati Tor-ul(proxyserver).
    Eu am incercat cu prima si a mers. Mai greu se deschide, dar merge. Poti comunica

    RăspundețiȘtergere
  12. eu deschid site-ul prin mozila firefox, demult numai intru prin explorer, incercati poate va reuseste. Sandu, stiu bine ca in moldova multi nu pot accesa internetul cei abonati la moldelecom, asa ca mai bine este sa va abonati la alta firma, care instaleaza internet nu prin mobil, asa cum e la noi retea aparte numai de internet. cred ca pe blogul tau n-are rost de facut politica.

    RăspundețiȘtergere
  13. se poate de accesat inca prin google Chrome, de opera demult m-am dezis, caci nu-mi place defel cum lucreaza

    RăspundețiȘtergere
  14. Merci Sandu, de fapt nu ma intersa pozitia oficiala a adminstratorilor, dar detalii despre blocare - ce a fost, cum, cind... din partea userilor. In fine, iti sunt recunoscator pentru raspuns

    RăspundețiȘtergere
  15. eu va scriu din italia si sunt in italia pentru a invata,eu trebuia sa vin pina aci ca sa pot invata decent???atunci rusine sa ne fie..

    RăspundețiȘtergere
  16. de ce damu adoua oara se schimba paroliu singur

    RăspundețiȘtergere
  17. puteti va rog sa ma informati cum poti sa depui plingere pentru o persoana anonima ce te jigneste pe un sait de socializare mai concret odnoklassniki?

    RăspundețiȘtergere
  18. spuneti va rog cum pot vedea abonati mei pe odnoklassniki

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune