EXLUSIV. Blaturile din campionatul Moldovei!


ȘOCANT!

În scurt timp, pe acest blog, veți avea istoria celor mai răsunătoare blaturi din campionatul Moldovei! Adevărul despre un campionat trucat povestit de martorii oculari ai jocurilor de culise – fotbaliștii echipelor implicate! Rămâi pe fază. Stai pe blog pentru a afla ADEVĂRUL despre fotbalul moldovenesc! Zimbru, Tiligul și alte echipe implicate în aranjamente! Totul doar pe acest blog.

Comentarii

  1. ooo! posteză mai rapid că n-am ce lectura))

    RăspundețiȘtergere
  2. editorcassh, "frunzareste" acest blog daca nu ai ce lectura... la sigur castigi multe, incepand cu cultura personala si terminand cu lucruri cu adevarat de calitate.

    Sandu, sunt lucruri care stim cu totii ca s-au intamplat, dar pe care nu a reusit nimeni s ale scoata la iveala sau sa demonstreze ca exista! Sunt pe faza!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandule........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Despre ce trucuri si ce jocuri aranjate vorbesti tu.......?????????????
    La noi in Moldova nu e posibil asa ceva si se exclude asa varianta ca sunt meciuri aranjate!!!!Doamne fereste!!!!!!de asa ceva!la noi nu exista una ca asta!!!!Unde a-ti auzit voi una ca asta,cine va spus.......??????? ..... etc....!!!!!!Sorry........uitasem sa ma prezint...............Pasa Ciobanu sunt!!!!!
    ...............................................
    C-am asta ar fi reactiile celor de la conducere,SANDULE,dar din pacate e greu sa demonstrezi un meci trucat!!!!!!!Cu toate ca se vede clar meciurile care sunt trucate!!!Kiar si un orb ar putea sa spuna ca au fost meciuri trucate.......nu-i neaparat sa mearga la meci ci sa afli ce scor a fost la acel meci........
    exemplu.........cind prin anii 96-99......exact nu - mi amintesc dar faza cind Miterev si Rogaciov au marcat citeva zeci de goluri pe meci.............cred ca "cinovnicii" nostri i-si amintesc perfect despre ce merge vorba!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveti putina rabdare. Redactez scrisorile pe care le-am primit in scris de la jucatori care au participat la blaturi si care recunosc asta!!!! Nu stiu ce dovezi mai trebuie!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu la balti a disparut protv de rog transitele celor dela protv sa faca ceva

    RăspundețiȘtergere
  6. dar cind le dai pe post........?

    RăspundețiȘtergere
  7. Aş înţelege rostul acestor "dezvăluiri" dacă întreaga ţară ar fi interesată de campionatul intern. Dar cîn pe nimeni nu doare-n cot, ca să nu fiu mai sincer, de fotbalul moldovenesc, să ieşi cu astfel de deconspirări mi se pare absolut gratuit.

    Ei şi ce ne aşteaptă? Tiligul Tighina 6-7, sau 13 goluri ale lui Miterev? Pe cine mai interesează aceste aiureli?

    Scuze pentru sinceritate.

    Gîndeşte doi paşi înainte.

    RăspundețiȘtergere
  8. O fac pentru cititorii mei, iar numarul lor creste de la o zi la alta.
    O fac pentru ca asa simt eu ca trebuie sa faca un jurnalist care se respecta.
    O fac pentru ca nu-mi este indiferenta soarta fotbalului nostru.

    Sunt constient ca nu se va schimba nimic de la asta. Cel putin, nu acum. Dar daca vom sta toti pasivi si indiferenti, sigur nu se va schimba nimic, niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine faci Sandule sa scrii despre asha ceva! Lasa microbistii sa stie cum se joaca fotbal in MD. In alte tari chiar pe marginea unor zvonuri se declansheaza scandaluri de proportie... La noi tac toti, bine ca macar cineva are curajul sa spuna exact asa cum a fost! RESPECT!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune