La pușcărie cu Mircea Sandu!

Sunt uluit de comportamentul acestui om antipatic, Mircea Sandu, care are tupeul să glumească, fiind el însuși cu musca pe căciulă. Cred că a intrat în isterie și nu se mai controlează. Altfel nu pot să-mi explic faptul de ce Sandu glumește că România poate ajunge campioană mondială, așa cum s-a întâmplat cu Italia acum 3 ani. Atunci, nașule sau nasule (mai degrabă), președintele Federației italiene a fost exclus din fotbal pe 5 ani, chiar dacă el nu avea nicio vină... Sau cel puțin, nu s-a demonstrat.
Oricum e clar că cei de sus știu despre toate neregulile din fotbal. Nimic nu se petrece fără aprobarea lor. Chiar preşedintele Federaţiei române, Mircea Sandu, s-a scăpat ieri că nu este surprins de descinderile DNA, deoarece a avut informaţii despre un meci din Liga I, cum că ar fi fost aranjat... Hopa... Acum chiar nu se mai controlează. Păi dacă ai știut, de ce n-ai luat măsuri? În asemenea cazuri, Mircea Sandu trebuie acuzat de complicitate și încătușat la fel cum s-a întâmplat cu amicii Penescu și Constantin.

Mă mir că acest lucru nu s-a întâmplat încă. Ținând cont că Sandu a furat punctele Timișoarei, care era lideră în România dacă nu era batjocurită de Federație. Le-a furat după ce patronul timișorenilor, Marian Iancu, a făcut alte dezvăluiri șocante, cum că ar fi plătit personal taxă de protecție lui Mircea Sandu. Pe acest caz DNA tace. Deocamdată, cred.

Și mai tace și Mitică de la Ligă. Nu i-am auzit glăsușorul aseară. Cred că deja își face bagajele. Numai că, Corleone, e cel mai mare șmecher din fotbalul românesc. E ca mâța. Mereu cade în picioare...

E putred tot în fotbalul românesc, vorba unui bun prieten. Sper să se ajungă și la casele mai mari, unde toți sunt cu pufușor pe botișor. În special pe la Dinamo. Să nu se oprească DNA la proștii gen Penescu. Altfel, degeaba au făcut atâta zarvă.


foto: www.prosport.ro

Comentarii

  1. Ohoooo, parca-l vad pe spartanul borcica cu catuse....Dragomir ii da in gata pe toti si scapa...Cate stie nenea asta ...aoleu...Si pe Gigi il inchide de tot, si pe Sandu si pe Copos i pe Borcea...Penescu mi se parea suspect de mult...Borcea la fel mi se pare suspect...Sa nu uitam insa ca dinamo e a ministerului de interne, carea are un cuvant de spus la un eventual scandal...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune