Umbra


Steaua a ajuns o echipă de pluton. De mijlocul clasamentului. Steaua nu mai bate pe nimeni. Sau dacă o face, câștigă cu 1:0. Steaua a ajuns donatoare de puncte pentru echipele care se bat pentru evitarea retrogradării. Steaua de azi este o umbră a Stelei care se lupta an de an pentru titlu, care făcea spectacol de fiecare dată când juca în Ghencea, care speria orice adversar, care avea evoluții bune, uneori foarte bune în Europa.

Criza la Steaua durează de mai bine de 2 ani. Cam de când Argăseală a început să-l sape pe MM. Cred că tot răul vine anume de la persoanele gen Argăseală, care îl prostesc efectiv pe Becali, sfătuindu-l prost, ca să nu mai vorbim de alte lucruri pe care le fac acești clowni la club.

De fapt, mă gândeam să scriu altceva despre Steaua, mai bine zis despre Gigi. Acest 1:1 chinuit, cu Farul, acasă, m-a făcut să schimb puțin conținutul postării. Într-o frază, o părere proprie: analizând de la distanță evenimentele din fotbalul românesc, am ajuns la concluzia, pur subiectivă, că Gigi a fost băgat la pușcărie de milițienii de la Dinamo, care, în alte condiții, nu mai pupau titlul în acest an.

Steaua nu mai joacă nimic de când a plecat MM Stoica. Becali a dus-o în față ublând la butoane, iar când butoanele i-au fost luate, Steaua riscă să rateze cupele europene. De titlu nu mai vorbim. Gigi nu știe mai mult. Lăcătuș nu poate mai mult. Jucătorii nu vor mai mult.

Comentarii

  1. Jucatorii sunt niste mizerabili!
    Atitudinea lor este una incredibila!
    Pentru gestul sau, pe D.Moreno l'as amenda si trimite sa joace la echipa din liga 3 pana la sfarsitul contractului sau!
    Ceea ce se intampla cu Becali , este din dorinta de a manipula opinia publica din Romania! Exista riscul declansarii unor scandaluri care il au in prim'plan pe presedinte, si astfel s'a dorit atragerea atentiei catre alte zone.
    (cel care scrie si pe Marketing in Sport)

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice echipa de fotbal are nevoie de un psiholog bun. Nu neaparat la medic ma refer. Si un antrenor poate fi un psiholog bun. Si un conducator de club (exemplu: MM Stoica). Steaua nu are asa ceva acum. Iar asta se reflecta asupra rezultatelor. In aceste conditii, la anul, Steaua se va bate la retrogradare

    RăspundețiȘtergere
  3. Steaua nu are nici atacant...Cu siguranta la Dinamo si chiar la Rapid, atacantii cu care steaua joaca titulari ar fi rezerve... Prea mult a trait Steaua din butoane...Iar Lacatus, parerea mea, e varza ca antrenor....Steaua sa fie multumita cu punctul pe care l-a luat aseara...merita sa piarda...
    Argaseala? Gigi are nevoie de el, pentru ca face ce ii spune patronul, e loial rau de tot...Stoica nu era asa...

    RăspundețiȘtergere
  4. steaua nu mai joaka fotbal de calitate de cind a plecat protasov.
    in acele timpuri erau victorii la scor!!!
    pacat de echipa, multi jucatori nici nu merita sa imbrace tricoul stelei...

    RăspundețiȘtergere
  5. http://dragossorinnicula.wordpress.com/2009/04/11/mizerabilii/
    Merita sa arunci o privire!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune