(video) Elveția - Moldova 2:0

În această seară l-am văzut pe Dobrovolski spunând la Pro TV că elvețienii au avut două ocazii și Moldova tot două. Urmăriți cu atenție rezumatul meciului. Am numărat mai mult de 10 ocazii ale gazdelor și doar una a noastră. Dobrovolski chiar crede că în Moldova internet nu este și va prosti toată lumea cu poveștile lui?..

Comentarii

  1. Pijon e zeu, e asa cum spune:)) El se uita la alt meci poate mai interesant:D....Am avut o singura ocazia si la aceea nu am avut noroc:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma irita acest Dobrovolski. Sincer. Ne are de prosti pe toti. Ne minte pe fatsa fara sa clipeasca. Eu sunt sigur ca a declarat asta pt ca a crezut ca nimeni de aici nu a vazut meciul.

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte arogant si increzut pijon-ul nostru, dar ma intreb baietii(jucatorii) nu s-au saturat sa se bata pentru ultimul loc din grupa, echipa sa fie considerata "furnizor" de puncte pentru celelalte nationale??? Oare nu ajunge???!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. stiti care e mottoul lui Dobrik "Главное участие а не победа" asa ca nu aveti voi de ce plinge, ce seamana aceea culege. totushi inca o data m-am convins ca ne trebuie un antrenor din strainatate sau de-l adus pe Spiridon in moldova D:))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. A doua ocazie a Moldovei e scoasa din cadru, se aude in comentariu, dar pe fon e negru :)). Dobrovolski trebuie lasat vreo 5 ani si la sigur va face treaba.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune