Campionul altei generații


Unul dintre puținii fotbaliști moldoveni care evoluiază în Europa, Ilie Cebanu (foto), a devenit campion al Poloniei! Chiar dacă este rezervă la Wisla Cracovia, jucând doar un singur meci în acest sezon pentru prima echipă, Cebanu are tot respectul meu pentru că a ales civilizația, în detrimentul banilor din Estul sălbatic.

Mulți vor spune că altfel nici nu se putea, atâta timp cât Ilie este fiul președintelui FMF și n-a simțit niciodată lipsa banilor, ba din contră. Eu, însă, îl cunosc foarte bine pe portarul Wislei și pot să afirm că este un băiat care niciodată n-ar fi acceptat un angajament prin Kazahstan sau Azerbaidjan. Iar motivul, înainte de toate, îl constituie mentalitatea unei noi generații, din care face parte și el, care tind spre lucruri mult mai valoroase decât banii din Est. Cred că înțelegeți ce vreau să spun. De-ar trece anii să vină această generație și în politică...
Bravo, Ilie!

Comentarii

  1. Vad ca ti-a placut expresia mea "estul salbatic" :D
    Felicitari pt. Ceban jr.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare!
    Intradevar va avea succese mari cred eu acest baiat!Este departe de taica-sau......si bravo lui!Are cit de cit inteligenta!Ce nu se poate de spus de taica-sau!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur pentru Cebanu!!!, care este de fapt Ciobanu, dar asta acum nu conteaza. dar nu sunt de acord ca Polonia este chiar Europa, e o chestie relativa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo lui! Inseamna ca are caracter, curaj si sange in vene!
    Oricum, surcica nu sare foarte departe de trunchi, si e pacat ca pe acest truchi se decapiteaza soarta fotbalului moldovenesc...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune