EXCLUSIV: Șahtior este în finala Cupei UEFA!


Blat în semifinalele Cupei UEFA! Șahtior și Dinamo Kiev s-au înțeles ca în finala Cupei UEFA să meargă echipa din Donețk!!! Potrivit unor surse de la Kiev, ”afacerea” l-a costat pe magnatul Rinat Ahmetov circa 20 de milioane de dolari! Astfel, pământeanul nostru, Alexandru Spiridon (foto), antrenor secund la Șahtior, va fi primul moldovean care va participa la o finală de Cupa UEFA.

Comentarii

  1. Nu, nu cred nici in ruptul capului. Nu pot face blat asa echipe, rivale de moarte

    RăspundețiȘtergere
  2. Potrivit acelorasi surse, Ucraina va propune UEFA ca cel putin 4 meciuri din cadrul CE 2012 sa se joace in R.Modova, pe terenurile lui Sheriff si Zimbru, ca ei nu reusesc cu infrastructura. VA fi pt prima data cand un CE se va juca in trei tari :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandule, salut! te stimez ca ziarist - tu cunosti acest lucru, dar aceasta gogomanie nascocita de tine (nu de surse de la Kiev)intrece orice masura a bunului simt. Esti un prost la capitolul calitati omenesti cind inventezi aiureli de acest gen. Poate te-ai molipsit de la Efros. Oricum, ti-ai atins scopul propus prin lansarea prostiei (sub asa-zisul anonimat al surselor de la Kiev) cu blatul - blogul tau se face cunoscut.GLoria de acest gen este efemera, dar OMenia conteaza mereu! Succese in continuare in tot ce-ti propui! Nu miza pe "surse" inexistente sau total eronate - e doar un sfat.

    Arcadie Z. Fotbal Hebdo

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru cel care a semnat Arcadie Z. Fotbal Hebdo:

    In primul rand prost esti tu ca semnezi cu numele altui om.

    In al doilea rand eu nu inventez nimic si nu urmaresc popularizarea blogului. Daca doream acest lucru, crede-ma ca stiu multe alte metode mai eficiente.

    In al treilea rand despre asta vorbeste toata lumea fotbalistica din Ucraina, iar eu am discutat cu 2 oameni de fotbal importanti din Ucraina, care mi-au spus singuri despre blat, fara ca sa-i intreb eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se pare stranie stirea, si cred ca va ramine un zvon. Am si eu cateva ganduri :

    1.Nu cred ca se merita 20 milioane de dolari pentru o finala de cupa UEFA! Bani de la UEFA vor veni de 10 ori mai putini, iar impactul ulterior (in caz ca castiga cupa UEFA) nu va aduce recuperarea acestei invetistii...dar poate este o chestie de orgoliu a lui Ahmetov(de a se vedea cu orice pret intr-o finala), cine stie?

    2.Nu cred ca Dinamo Kiev va sacrifica munca unui sezon european, pentru a ceda in fata lui Sahtior. Sunt prea multi oameni implicati.

    3. Sunt 2 oameni extrem de bogati, si nu cred ca s-au inteles la un pahar de vin despre un aranjament. Orgoliile personale sunt prea mari.

    4.UEFA nu doarme, si daca se adevereste, cred ca nu vor juca echipele ucrainesti 10 ani inainte in vre-o cupa europeana. Sau poate au facut-o cu acordul UEFA? Acolo tot exista interese...

    5.Daca era adevarat, casele de pariuri retrageau acest meci din start. La moment (cu 48 d eore inainte de meci) cota e 1,45 pentru calificarea lui Sahtior. De ce ar pierde o casa de pariuri 450.000$ la 1.000.000 pariati per total pe aceasta miza? Semnalele de obicei vin de la agentiile de pariuri.

    Eu nu cred ca ar fi aranjat, mai mult - cred ca Dinamo Kiev se va califica!

    RăspundețiȘtergere
  7. Punem pariu ca Sahtior castiga al doilea meci? Nici macar nu va fi egal

    RăspundețiȘtergere
  8. Punem pariu. Why not?
    Eu zic 1X, iar tu 2 (solist).
    Miza? O sticla de vin bun? sau ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Invers: eu merg pe faptul ca Dynamo nu pierde, iar tu pe faptul ca Sahtior castiga :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sursa: Un fost mare fotbalist de la Dinamo Kiev si "Sbornaia" URSS.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune