Finală magnifică: Manchester – Barcelona!

Nu-mi amintesc când ultima dată în finala Ligii Campionilor au jucat într-adevăr cele mai bune echipe ale momentului. Ei bine, în acest an vom avea parte de un asemenea meci. O finală de vis, în care se vor întâlni cele mai frumoase și mai tari echipe din lume: Manchester United și FC Barcelona!

În această seară am urmărit o semifinală plină de dramatism. Pentru prima dată în viață am ținut cu Barcelona. Încă o finală Manchester-Chelsea, consecutiv, ar fi fost prea de tot și prea urât. În plus, prefer să văd jucând Barca decât Chelsea. Am prevăzut că englezii vor marca repede. Cum am prevăzut pe final că spaniolii vor egala. Am înțeles asta după gestul senzațional al lui Guardiola, care la un moment dat i-a pus mâna pe umăr lui Hiddink (foto), care se credea deja învingător.
Îmi pare rău pentru super-golul lui Essien, pentru jocul la sacrificiu a lui Drogba și pentru miliardul investit de Abramovici. În rest, abia aștept data de 27 mai, când la Roma se va juca cel mai tare meci al anului, Manchester United – FC Barcelona.

Comentarii

  1. Si eu am tinut cu barcelona, dar trebuie sa recunosc ca chelsea a fost furata ca in codru. La atatea henturi in careu, cel putin o data arbitrul ar fi trebuit sa arate punctul cu var. N-a facut-o. Bosingwa (fundasul de la Chelsea) a declarat ca arbitrul parea comandat si il numeste hot:-). Cred ca UEFA a facut tot posibilul anul acesta ca sa nu mai existe finale cu echipe din aceeasi tara. in cupa UEFA, in semifinale joaca doua echipe ucrainene si doua germane... in rest trecand aceste lucruri cu vederea, ma bucur pt Finala Man. Utd - Barça sau Ronaldo - Messi!!! Abia astept:-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hiddink a primit o palma pentru mutarea aiurea facuta cu vre-o 20min inainte de final (Drogba->Belletti). Chelsea s-a jucat cu ocaziile si a platit pina la urma. Am tinut cu Chelsea in aceasta partida, dar...this is football.
    Degeaba Chelsea acuza arbitrii, trebuia sa marcheze 1 la 1 cu portarul.
    Barcelona va castiga Champions League. Traditia spune ca o echipa nu castiga de 2 ori la rind Champions LEague, chiar daca iese in finala :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @victor, cu mult noroc ... de ce n-ai pariat citigai un 200 lei, si asa am pierdut un pariu la o minge de fotbal de 450 lei, trebuie sa o cumpar, eram sigur de celsea, dar uite ca din cauza mea celsea a fost eliminata ...

    Ce nenorocire, sa fiu presedintele uefa as organiza un super-blat si la anu leas da CL lui chealsea, pacat, norocul nu mai tine cu cei puternici :) :((((((((((( ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, cu norok...Nu am pariat pentru ca nu doream sa pierzi:)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu tot ţineam cu Barsa))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune