FMF vrea 13 echipe în DN


Râde în hohote toată Europa de noi. Se pare că am fi unici și în lume la acest capitol. Avem un număr impar de echipe în primele două divizii valorice. Și dacă în Divizia A au fost la start 18, rătăcindu-se trei pe drum, atunci Divizia Națională a pornit cu 11 (!!!) echipe. Motivul invocat de FMF anul trecut a fost desființarea FC Beșiktaș. Dar asta e istorie.

Ei bine, cei de la FMF pregătesc pentru următorul sezon un alt scenariu-șoc. Divizia Națională cu 13 (!!!) echipe. Ce-i asta? Vor să fie originali? Departe de ei astfel de gânduri... Nu avem cluburi? Da, nu avem. Însă se poate lăsa 12, 10 sau 8 echipe. Să se joace în 4 runde, nu în 3. Ca sistemul cu 3 runde e prost. Nu e corect din punct de vedere sportiv. Aaaa... Am înțeles că cei de la Federație vor să programeze meciurile doar în week-end. Și multe alte aberații de acest gen.
Oameni buni (mă adresez celor de la FMF). După 12 ani de scuipat în pod a venit timpul (el demult a venit) să mai și gândiți când faceți ceva. Să vă mai uitați cum fac cei din țările care au fotbal și măcar să copiați de la ei dacă altceva nu vă duce capul. Ce prostii sunt astea cu ”34 de etape sunt multe”? Păi în Anglia, Spania, Italia, etc. Se joacă 38 de etape! Și pe lângă asta mai au cupele europene de care noi ne despărțim înainte de start. De ce trebuie să inventăm roata la căruță dacă ea a fost inventată cu mii de ani în urmă? Dacă nu aveți ocupație, o să vă găsesc eu în fiecare zi câte o temă la care să meditați.

Comentarii

  1. BATAIE!!! Mama lor de netrebnici! Da-le Sandule, iertata-mi fie fraza, la buci! Ma alaturi si eu degraba cu un material la aceasta tema!

    RăspundețiȘtergere
  2. в Англии играют почти без перерыва зимой, y нас это невозможно. Но как можно расширять лигу, когда у нас всего 6 команд имеют лицензию, чтоб играть в ней, вот эт другой вопрос..

    RăspundețiȘtergere
  3. mI SE PARE PROSTIE...13 ECHIPE...ps dAR LASA, CA PANA LA urma( finalul campionatului)vor ramane 10:) cel mult

    RăspundețiȘtergere
  4. надо бить во все колокола не поводу к-ва команд, а поводу попыток ФМФ нарушить собственный регламент и свести к нулю всю систему лицензирования. В регламенте четко сказано, что для того чтобы играть в НД нужна Национальная лицензия

    RăspundețiȘtergere
  5. Chitatel04, asta nu este o noutate. FMF tot timpul a incalcat regulamentul sau l-au tractat in felul sau. Mai bine zis preferential, in dependenta de echipa sau de relatiile pe care le au cu echipa. Atata timp cat sunt incurajati si de conducerea UEFA, si de conducerea tarii, nu vad cum putem opri toate aceste abuzuri, decat prin schimbarea lui Ciobanu si a tuturor celor care stau pe langa el si au creat acest sistem corupt.

    RăspundețiȘtergere
  6. cite nor fi, dar sa fie un numar par de echipe, ca la toata lumea

    :))) divizia nationala este mai slaba decit campionatele raionale, daca nar fi sheriff si dacia

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune