Rușinea

Am ajuns s-o trăim și pe asta. Din cauza datoriilor către jucători, Zimbru n-a trecut licențierea și riscă să nu fie admisă în Liga Europei, fosta Cupa UEFA. Personal nu cred că se va ajunge până la asta, dar, în cazul în care Zimbru nu-și va rezolva problemele financiare, locul ei în cupele europene va fi preluat de Dinamo Bender.

Cum s-a ajuns până la acest capitol rușinos pentru echipa simbol a țării? Pas cu pas. Începând cu politica greșită a patronului, care a încredințat total clubul unor oameni incompetenți și terminând cu criza financiară, care, iată, a afectat până și un club care părea inflexibil. Adevărul este că Zimbru a tot degradat treptat încă de la plecarea lui Gabi Stan, din 2003. Adică de 6 ani!

Degeaba a făcut Nicolae Ciornîi acest stadion superb. Degeaba a creat condiții aproape perfecte pentru pregătire, dacă nu are echipă. Iar echipă înseamnă nu doar jucători de valoare (pe care tot nu-i are), ci în primul rând manageri de clasă, care să administreze corect un club care vrea să facă performanță.

Comentarii

  1. Eu zic ca se va ajunge...si nu ar fi asa rau..decat sa ia vreo 5, mai bine nu joaca
    In plus, pentru mine e inexplicabil de ce au facut stadionul si nu investesc in echipa...total

    RăspundețiȘtergere
  2. sti de ce victore? pentru ca sunt incopetenti in a administra un club de fotbal,bine remarcat de sandu.macar si un simplu lucru de ar fi,ca acesti "cecetov&juraveli" sa iubeasca fotbalul,dar aici e daparte de asa ceva,ba chiar il urasc satanele, nemaivorbind de faptul ca nu au o iota experienta in fotbal si nici nu se intereseaza cum ar face-o. nu sunt ei cei mai saraci cu toata criza aceasta, dar sa fim calculati si sa ne gindim ca pentru acest stadion se platesc bani si buuuuuuuuuuuuni pentru a petrece un meci,macar si rar dar tot e ceva.nici fanii nu mai sunt cei care au fost,nu mai intelegi cum a lasat dl ciornii sa se aduca la asta?RUSINE LOR!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, suunt deacord cu tine..Incompetenti incompetenti, dar de ce nu aduc jucatori, pentru ca la asta nu-ti trebuie mare competenta. dai banul si gata...Deci, ei n-au bani...nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Victor, gresesti enorm cand spui ca la adus jucatori nu-ti trebuie competenta. In ultimii 7 ani (cu exceptia ultimului) Zimbru a tot cumparat jucatori. Si? Unde-s ei? Unde au fost rezultatele?

    Ca sa aduci jucatori buni, chiar si cu bani, trebuie sa stii ce fel de jucatori iti trebuiesc. Iti garantez ca daca-l aduci pe Ronaldo in Moldova nu va juca nimic. Stii de ce? Ca nu va dori sa-si rupa picioarele pe antiterenurile noastre si va pleca dupa 2 saptamani de stat prin cluburi de noapte.

    Nu e chiar asa simplu cum crezi tu. Daca nu ai manageri buni degeaba dai bani pe jucatori. Ai vazut ce echipa a facut Curtianu? A cumparat vreo 15 jucatori. Si s-au dat bani multi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Valera de la Edineţ16 mai 2009 la 10:25

    Salutare clasa muncitoare!!! Addy-Steopca unde ai dispărut, mă băiatule? Aş mai dori să mai aflu cîte ceva despre antrenamentele lui A.Maţura şi A.Spiridon, care după spusele tale am înţeles că dînşii sunt antrenori principali ăn echipele la care activează, Lucescu şi Berdîev sunt 0 ca antrenori. Hai mai scrie, unde ai dispărut Addy-Steopa-anonimul?

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu, deacord cu tine ca iti trebuie multa competenta ca sa aduci jucatori buni, dar eu am spus asta in alt sens...Adica de cand zimbru a facut stadion, spune ce jucatori au fost adusi? zi-mi unul...de asta zic...trebuiau macar sa aduca daca aveau bani, buni, rai, dar eu n-au adus nimic...si iata de ce am spus ca nu-ti trebuie mare competenta sa cumperi jucatori...ci iti trebuie bani..

    RăspundețiȘtergere
  7. Ina un pic si s-a gasit vinovatul...Mai trebuie un vot:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune