Spiridon ia un milion de euro!


Antrenorul moldovean Alexandru Spirion, asistentul lui Mircea Lucescu la Șahtior Donețk, va ajunge la aproape un milion de euro câștigați în acest sezon în cazul în care echipa ucraineană va lua mâine seară Cupa UEFA! Finala cu Werder se va juca la Istanbul și va fi transmisă în direct de Pro TV, miercuri, 20 mai, de la ora 21.45.

Patronul lui Șahtior, miliardarul Rinat Ahmetov (avere estimată la 4 miliarde de euro), le-a promis câte 370 de mii de euro de căciulă dacă minerii vor aduce Cupa UEFA la Donețk! Omul de afaceri ucrainean e atât de sigur de succes încât a anunţat prezentarea trofeului pe 29 august, la inaugurarea noului stadion, "Donbass Arena".
După victoria în faţa rivalei Dinamo Kiev, fiecare dintre jucătorii lui Lucescu și Spiridon a încasat câte 185.000 de euro! Inclusiv staful tehnic. Cu primele din Champions League, Cupa UEFA, campinatul Ucrainei, plus salariul de circa 200 de mii, Spiridon va câștiga în acest sezon circa un milion de euro!

Comentarii

  1. 3-2 DUPA PRELUNGIRI WERDER///sAHTIOR DESCIHDE SCORUL 2-2 IN TIMPUL REGULAMENTAR

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare clasa muncitoare!Addy sunt!
    Sandule, ai auzit stirea saptaminii............?????P.Ciobanu si-a dat demisia de la FMF..............!!!!!!!!!!..........sigur e o gluma deoarece asa oameni nu pleac kiar atit de simplu.....cred ca va veni timpul si veti vedea de ce am zis asa......!!!!!
    Deci......am vrut sa zic ca echipa lui Victor Ostap CSCA-Rapid...........gata.......nu mai exista asa ekipa!Azi a fost definitiv luata o decizie!
    Pacat ca sunt multi tineri talentati acolo.........dar asta e viata!
    Succese mari si sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ivan, pune, daca vrei sa pierzi banii:)
    addy, cred ca e doar inceputul...dupa csca vor urma si altele, iar planul electoral de a mari la 14 numarul de echipe din d nationala se duce de rapa

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru cei ce se gandesc sa parieze pe nemti, va amintesc ca la Werder nu vor juca doua piese extrem de importante: brazilianul Diego si portughezul Hugo Almeida, ambii suspendati pentru cumul de cartonase galbene.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune