Super-derby în tribune!

Am fost la derbyul Steaua - Dinamo. Ce atmosferă în tribune! Spectacolul oferit de cele două galerii mi-a creat impresia că a fost un meci frumos. Presa din România a scris altceva. Eu rămân la părerea inițială și accentuiez că suporterii din tribune au făcut din derby un meci fantastic...

Comentarii

  1. Da, eu n-am vazut meciul, dar am inteles ca a fost cel mai slab derby din istorie...
    Oricum, cu siguranta, din ce vad in fotografii, meciul galeriilor a fost fantastic

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit! Crezusem ca te-ai pierdut. Sandu, as vrea neapărat sa te invit cu mine la urmatorul turneu de fotbal pe care-l voi organiza. In cazul in care esti de acord, as avea nevoie de o persoana cu experienta ta. Si pur si simplu sa facem cunostinta live :-))

    RăspundețiȘtergere
  3. Recunosc ca te invidiez ca ai fost la Steaua-Dinamo. Mi-aduc aminte cu nostalgie de primul meu derbi: steaua - Dinamo Era in noiembire 96 si se jucase in stefan cel mare. steaua a batut cu 3-1. eram student si nu prea aveam bani de bilet la derby. asa ca am sarit gardul prin spatele tribunii oficiale. Pe atunci inca se mai putea. Ce vremuri...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. tocmai am venit de la poli timisoara-steaua,,, galeria stelei n-au venit insa cea mai buna galerie din romania au facut show!!!!!!
    FORZA POLI!!!!!!!!!!11

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune