Zero Barat – cel mai prost regizor de fotbal din lume!

Oribilă !!! Astfel putem caracteriza transmisiunea în direct a finalei Cupei Moldovei realizată de cei de la Moldova 1. Semnal prost, calitatea imaginii la fel, operatori care habar nu au să filmeze un meci de fotbal și, în fine, regizorul transmisiunii, marele maestru în arta (paharului), Alexei Barat. Mai bine zis, Zero Barat, pentru că de fiecare dată când regizează un meci de fotbal o face într-un hal de parcă ar fi prima dată. Este cel mai prost regizor de fotbal din lume!

De când mă țin minte regizor al meciurilor transmise de Moldova 1 este Alexei Barat. De când mă țin minte am scuipat mereu pe transmisiunile celor de la Moldova 1 (cu excepția meciurilor internaționale, când cei de la TRM pur și simplu preiau semnalul de la alte televiziuni, care știu să filmeze un meci). Oare e chiar așa de greu să te uiți cum fac același lucru cei ce transmit Champions League și pur și simplu să-i copiezi? Dar nu! E greu pentru Zero Barat pentru că el nu ajunge niciodată treaz la Liga Campionilor. Ispita barului lui Urschi este prea mare.

De asta Alic Barat a ajuns la peste 50 de ani să se numească Zero Barat. Pentru că în peste 30 de ani de muncă nu a învățat să dea o realuare, nu a învățat că la un meci de fotbal este o singură cameră principală și nu toate 10. Nu a învățat nimic. Nici măcar să lase locul unor tineri care vor să învețe și să muncească. Că de zerouri barate e plină țara asta.


Finala Cupei Moldovei, ediția 2008/2009

Sheriff Tiraspol - Dacia Chișinău 2:0
23 mai, Chișinău, Stadionul Zimbru
Spectatori: circa 3000
Arbitri: V.Banari-centru, V.Guțu, A.Bodean-asistenți
Marcatori: Balima (48), Ruamba (87)
Sheriff: St.Namaşco, Tarhnişvili (c), Corneencov, Erohin (Suvorov, 76), Balima, Rouamba, Diedhiou (Truhanov, 84), Rodriguez, Mamah, Vit.Bulat (Arbănaş, 62), Nadson
Antrenor: Leonid Kuciuk
Dacia: Matiughin, Ghibaliuk, Kolodin, D.Popovici, Onică (c), Orbu, Vic.Bulat, Al.Popovici (Korgalidze, 46), Negrescu, Dvali, Trinitațkii
Antrenor: Roman Pilipciuk

Comentarii

  1. Il stiu si eu, e chiar asa cum zici tu. Mereu se jeluia pe faptul ca nu au camere indeajuns. De fapt nu are creieri de ajuns.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am scris asta la finalul primei reprize.

    Ei bine, jegosii de la Mu-unu m-au delectat cu povestea de seara pentru debili in loc de primul gol al Sheriffului.

    Cea mai de rahat televiziune din lume!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate Sandu Grecu de unde atita URA pentru televiziunea Moldova 1?

    Nu spun ca este totul bine acolo...dar imi este pur si simplu interesant ce ti-a facut ca tot scrii atitea cuinte urite laaceasta televiziune. As intelege daca ar exista o alta televiziune care AR TRANSMITE meciuri din Campionat sau din Cuoa interna la un nivel mai inalt. DAR NU ESE O ALTA TELEVIZIUNEA IN MOLDOVA CARE AR ARATA FOTBAL INTERN!

    plus, cred iti reglezi conturile cu acei care iti ofereau timp pentru emisiune...

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimate Anonim (asa nu-mi plac anonimii, de parca s-ar sfii de numele pe care-l poarta), M1 transmite meciurile din considerentul pozitionarii monopoliste pe piata audio-vizualului din RM. Celelalte televiziuni, insa, nu au posibilitati financiare.
    In ceea ce priveste calitatea, crezi ca e mai bine sa fii cel mai bun printre cei mai rai, asa cum este M1? Nu-mi raspunde, a fost o intrebare retorica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Stimate anonim. Mai jos, in drept cu "Comentati ca" urmeaza "selectati profilul". Apasa sageata si iti vor aparea mai multe optiuni. Fa clic pe Nume/Adresa URL si scrie-ti numele. Adresa nu e obligatorie.

    Vizavi de Moldova 1, nu am de reglat nimic cu ei. Am lucrat acolo si cunosc prea bine toate detaliile, de aceea pot afirma cu certitudine ca e CEA MAI PROASTA TELEVIZIUNE DIN LUME! Si sa stii ca nu e doar parerea mea. Majoritatea oamenilor asa cred. Numai cei care lucrteaza acolo nu vad asta.

    Mi-a fost foarte greu sa muncesc acolo, unde amatorismul si neprofesionalismul domina autoritar. Nu spun ca toti sunt diletanti. Dar cei cativa oameni care vor sa munceasca pur si simplu nu sunt lasati. De aceea, la Moldova 1 degradeaza chiar si oamenii care cunosc televiziune.

    RăspundețiȘtergere
  7. Va dau si eu un detaliu "simpatic" cu Moldova 1 TV. Sandu tu poti confirma. Prin 2003, m-a invitat Sandu sa comentez un meci de Liga Campionilor cu el si cu un alt coleg de-al lui. Era vorba de un Man. Utd vs Real Madrid. Dupa prima repriza Sandu ma anunta cu tristete in glas: Prietene, scuza-ma dar va trebui sa parasesti studioul. Am primit un telefon in care mi s-a spus ca trebuie sa anunt invitatul ca nu mai poate participa la comentariu. Cand mi s-a spus motivul am amutit!!!, dar, cum era si normal, m-am conformat. Am avut "ghinionul" sa compar un gol de-al lui Ronaldo (brazilianul) cu unul de-al lui Florin Raducioiu (fotbalist ROMAN!!!) din meciul Romaniei contra Suediei de la World Cup - 94. Mi-a fost fatal... lol :-) Ti-amintesti Sandule?
    Dupa parerea mea, Moldova 1 este pur si simplu un instrument in mana puterii de stat, prin care fac varza toata populatia tarii. Nimic mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe mine m-ai socat cu ceea ce ai spus! Daca ai fost acolo (la M1) poti intra sa citesti un articol pe ivangoncearuc.blogspot.com se numeste "Imbecilizmele analfabetice ale unor distinsi papagali"

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, frate, a fost. Si am mai patit-o cu Ilie Carp, care a folosit de cate ori cuvantul Basarabia. La fel, la pauza a fost pojar. M-au sunat toti sefii de la TRM si mi-au cerut sa-l scot din studio. De aceasta data, insa, am refuzat. Mi-au taiat atunci salariul in jumatate. Un salariu de 1500 de lei. Mi-au dat vreo 800 :))). Sef era Ion Gonta atunci. Dumnezeu sa-l ierte. Altfel, un om bun. L-au gasit spinzurat la Paris...

    RăspundețiȘtergere
  10. cit adevar Sandu in acest articol!Respect pentru ceea ce faci.sa speram ca si in RM va aparea un post sportiv si atunci specialistii vor face treaba ca sunt sigur ca exista.am avut ocazia si eu sa fiu in pic prin studioul MU1 si mi-am scuipat sufletul,nu numai Barat e zero acolo dar si toata gasca aia de comunisti imputiti. macar sa le fie rusine de oamenii simpli ca lor le baga minciuni cu carul imbecilii.si un moment care inca o data da dovada ca MU1 e antiomeneasca-la finala sheriff - dacia suporterii purtau tricouri cu chipul lui GS,jucatorii au iesit la inviorare la fel in tricouri cu mesaj in adresa lui GS si cel mai important ca cind s-a fluierat inceputul meciului in sectorul suporterilor s-a desfacut un baner enorm cu chipul lui GS si un mesaj "suntem alaturi!cu multa recunostinta si sustinere!" un lucru aplaudabil pentru clubul dacia care in pofida tuturor continua sa fie alaturi de aces OM. insa ce se intimpla la TV in acel moment,probabil neasteptindu-se la acest lucru cei de la MU1 dau aceasta imagine in direct dar culmea fratilor -- a fost MUTE 1 min,probabil ca si comentatorul s-a speriat sa zica ceva.apoi fratilor camerele nu au mai luat acel unghi. si noi asteptam ca acest post sa fie de nivel? de unde? cit va mai fi atita analfabetism si roshu in ochii oamenilor?

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonimului care a luat apărarea televiziunii - televiziunea din transnistria transmite meciurile Sheriffului din Tiraspol la un nivel net superior TRM.

    Întotdeauna m-a enervat cînd TRM cumpăra drepturile de transmisiune la competiţii - pentru că automat erau închise canalele româneşti pe care puteai privi meciuri fără cîte cinci minute furate de povestea de seară sau zoile de la Mesager.

    Noroc de internet - am scăpat de ei. Dar ca să fim sinceri, sunt la nivelul campionatului. Aşa cum Sheriff e unica echipă care mai mişcă aşa şi Tiraspolul e unica televiziune care e în stare să facă o transmisiune în direct.

    Şi acum ţin minte primul meci transmis de ei. Bulgaria - Moldova. Era o publicitate lungă total aiurea după care prezentatorul ne informa - din păcate în timpul publicităţii am mai încasat un gol şi e deja 3-1, e deja 4-1.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ingrozitor, am plecat la tara la parinti unde am avut si eu marea ocazie sa privesc transmisiunea facuta de cei de la M1, priveam meciul cu o matusa de a mea (54 ani), cind la vre-o 5 minute de la inceperea meciului ma intreaba:"Da de ce meciul ista e asa prost filmat?Ca cind privesc miercurea Chempions League e o cutotul alta calitate sau cele din campionatul Rusiei." La care eu i-am raspuns ca transmisiunea o face M1, unde am convins-o inca o data ca este o televiziune de proastacalitate...

    RăspundețiȘtergere
  13. Sandule, mi-am zis odata ca nu mai fac comentarii pe blogul tau, dar vezi cum e - niciodata sa nu zici niciodata))))
    Deci, am vrut sa-ti spun ca:
    1. fotbalul se filmeaza nu cu o camera ci cu 2, amplasate ambele pe centru))))
    2. Alexei Barat este un mare regizor, parerea mea. Dar, un mare regizor documentalist. Nu are stofa de regizor de transmisiuni TV, dar nu era cazul sa-l faci de nimic in halul asta. E vorba de obraz.
    3. Eu n-am sa fac p[ublice niciodata detalii din viata ta, care ar fi socante pentru multi, numai din motivul ca dau mina cu tine.
    Am sa-t dau mina si in continuare, dar cred ca articolul e o porcarie

    RăspundețiȘtergere
  14. Sandu sa stii ca e bine ce faci e bine ca nu ai frica de niste oameni ratati profesionalistic de la Moldova1!!!!!astia de la M1 in genere nu ar mai trebui sa gtransmita stirile din Sport caci dau niste aberatii nu stiri!!!!!
    Miroslav tu sa taci ca se stie si despre tine multe asa ca nu e frumos deloc ceea ce faci!!!caci acus te trezesti si cu un articol despre tine:))

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce vreti de la un rus imputit si jegos care si blogul sau e in limba rusa ,rusine sa-ti fie e clar de ce aperi M1 deoarece esti ca eii un comunist care stie numai sa taca si sa asculte indicatiile altora ,eu in locul lui Sandu chiar nu as da mina cu tine ,tipi al de genul tau si ne face tara de ris ,cum poti sa-l aperi pe acest imbecil de Barat sau de altii de genul lui , ma refer aici la comentatorii de la M1 care comenteaza meciurile de Liga Campionilor eii nici nu stiu regulile fotbalului dar sa mai comenteze ceva legat de acest sport rusine sa va fie intreaga echipa M1

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga Mira,
    imi pare rau ca am ajuns sa discutam prin intermediul blogului, dar daca tu ai ales aceasta cale, iti ofer posibilitatea sa scrii despre mine acel material cu detalii socante din viata mea. Il voi publica integral cu placere.

    In rest iti doresc sanatate si mai astept comentarii de la tine

    RăspundețiȘtergere
  17. Vasile, dragul meu!!! Desi sint departe de gindul ca-mi esti drag. Scurt pe doi:
    1. Daca stii ce este democratie si crezi ca esti democrat (eu am mari dubii si scrisul a demonstrat acest lucru) sa stti ca fiecare are dreptul la o parere!!!
    2. Eu in afara de rusa vorbesc perfect engleza. Daca aveti greturi de la rusi - e treaba personala si nu esti Dumneata cel, care poate sa invete pe altii!!!
    3. Barat, ca regizor documentalist nici nu pute pe linga Dumneata. Daca crezi altfel asi vrea sa-mi demonstrati acest lucru.
    4. Tineti-va cuvintele acasa - se razbuna!!!

    Sanatate si virtute

    RăspundețiȘtergere
  18. Segiu! Cred ca corect e Sergiu))
    Doar mi-am expus parerea. Il stimez pe Sandu pentru ca e profesionist, doar ca nimeni nu poate creste ca valoare decit intr-o discutie cu mai multe opinii
    In rest aveti friu liber, daca e constructiv, nici o problema )))))

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu, personal, am o mare parere de rau, draga Miroslav, in ceea ce priveste creatia ta jurnalistica. Si aici vorbesc de cea adevarata, nu de ceea ce faci acum. Eu am crescut pe articole de ale tale şi nu inteleg cum de ai ajuns sa participi la asa o discutie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune