Zimbru în Europa, naționala în Belarusi

Am anticipat într-o postare anterioară că Zimbru va primi licența națională și va evolua în Liga Europei. Era aproape ireal să fie altfel. Totuși cei de la Zimbru au dat ceva emoții puținilor fani care i-au mai rămas. În plus, Federația a contribuit și ea la ridicolul fazei, de vreme ce Academia era cu licență, iar Zimbru nu. Asta în condițiile în care clubul lui Dobrovolski nu are nimic înafară de câteva echipamente sportive, iar Zimbru deține una dintre cele mai bune baze sportive din Europa de Est.

În altă ordine de idei, aș vrea să menționez rapiditatea cu care s-a mișcat Radu Rebeja, responsabil de echipele naționale la FMF, aranjând de urgență un amical contra naționalei Belarusului, pe 10 iunie. Deși putea să facă acest lucru mult mai devreme. De fapt, e vorba de 2 meciuri, unul pe 9 iunie, când vor juca și naționalele de tineret ale celor două state. Așadar, pe 6 iunie, naționala Moldovei va juca cu Georgia la Tbilisi, urmând ca peste 4 zile să întâlnească la Borisov reprezentativa Belarusului. Tot în deplasare. Respectiv, 99,9% că meciurile nu vor fi trasmise de niciun post TV din Moldova.

Comentarii

  1. Stai ca nu inteleg despre ce fel de critica vorbesti. Eu am mentionat ca esti citat intr-o oarecare masura in articolul "1984". Citeste-l te rog si ai sa vezi despre ce e vorba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit ca meciul cu Belarus se va da in direct la RAI Uno.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Zimbru deține una dintre cele mai bune baze sportive din Europa de Est." - mai mare prostie nici nu am auzit...atunci ce detin SheriFF, Shahtar, Dinamo Kiev, Lokomotiv Moskova...

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonimule, tu stii ce inseamna "una dintre ..."
    Omul n-a spus "cea mai buna". Pune mâna pe carte!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca nationala va reusi ceva in aceste meciuri.... din pacate:((

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune