EXCLUSIV!!! Avioanele moldovenești se repară cu piese contrafăcute!!!

ȘOCANT: Mii de oameni își pun viața în pericol zburând cu avioanele companiei Air Moldova!!!

Procurorii moldoveni anchetează conducerea Companiei de Stat Air Moldova pentru utilizarea în întreținerea avioanelor a pieselor contrafăcute sau la mâna a doua! Deocamdată nu s-a intentat niciun dosar penal, însă majoritatea oamenilor de decizie de la Air Moldova au fost zilele acestea în audieri la anchetatorul Igor Chiriac.

Ancheta procuraturii transporturilor se ține în mare secret deoarece autoritățile se tem de un scandal de proporții, care ar duce la retragerea licenței Air Moldova pentru zboruri internaționale și implicit la bancrotizarea companiei. Surse din interiorul companiei susțin că prin procurarea pieselor de schimb contrafăcute s-au spălat sume enorme de bani. În același timp s-a pus în pericol viața a mii de pasageri care au folosit pentru zboruri avioanele companiei Air Moldova.

Voronin s-a dus la Moscova cu o companie bulgară!

Ca o dovadă a pericolului și riscului la care se supun cei ce zboară cu avioanele Air Moldova vine și ultima deplasare făcută de președintele țării, Vladimir Voronin, la Moscova. Șeful statului a preferat să închirieze un avion din Bulgaria pentru a se deplasa în capitala Rusiei. Decizia a fost luată la insistența SIS, care urmărește de mai mult timp neregulile de la Air Moldova.

Comentarii

  1. Mersi mult frate pentru stire. pentru mine a fost foarte importanta. Am zburat o singura data-n viata cu air moldova. Chisinau - Paris. Acum un an jumate. Un lucru iti pot spune. Sigur a fost si ultima. Pe langa practicarea unor preturi exorbitante, descoperim acum ca mai si risca mii de vieti omenesti. Incredibil! Daca se face publica ancheta de care pomenesti (si se pare ca e inevitabil), eu zic ca in maxim juma` de an Air Moldova falimenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e o noutate. Despre asta se vorbeste de mai mult timp, daca asta e stirea bomba - halal

    RăspundețiȘtergere
  3. voronin nu era mare pierdere

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune