Meme

Celebrități pe care le-am cunoscut

Mihai ”Meme” Stoica este un nume cunoscut tuturor microbiștilor din România și Moldova. N-a fost mare fotbalist, nu este antrenor și nici patron de club. Este cel mai bun conducător de club de fotbal din România. Manager sau director sportiv. Spuneți-i cum vreți.


Îl admir pe Meme încă din perioada când era director la Oțelul Galați. Venea la Procesul Etapei, emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia la Pro TV, și-i punea la punct pe toți papagalii, gen Borcea sau Pinalti. Un om care cunoaște fotbalul mai bine decât jumătate din antrenorii români și care știe să conducă un club mai bine ca toți. A demonstrat-o la Oțelul, Steaua și, mai nou, la Urziceni.

Am văzut aseară o declarație a lui MM de acum un an, când spunea sigur pe sine că Unirea nu poate să câștige titlul în România. Păstrând proporțiile, păstrându-le bine, mi-am amintit că atunci când am adunat echipa Beșiktaș Chișinău, îi spuneam lui Petru Efros că acea formație nu are nicio șansă să câștige Divizia A. Ei bine, am muncit enorm alături de jucători și staful tehnic și am obținut ceea ce ne-am propus. Până la urmă, tot am avut dreptate. Beșiktaș n-a mai apucat să joace în DN. Meme, însă, a rămas până astăzi un model de manager de fotbal pentru mine.

L-am cunoscut cu vreo 5 ani în urmă, când venise la Steaua. Prieteni buni am devenit acum un an. Mă mândresc că pot să-l sun și vorbesc cu el când vreau. Pe lângă faptul că este un conducator de club model, Meme mai este și o persoană deosebită. Ce apreciez la el cel mai mult este faptul că întotdeauna se ține de cuvânt. Dacă a promis ceva, fii sigur că va face. Acesta este Memeul.

Comentarii

  1. Da, chiar e cel mai bun conducator din Romania...Si se vede ca se tine de cuvant orice-ar zice...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu, zi-mi cine este autorul acestor "bucati" pe care le-am gasit la tine pe blog: "Ceea ce nu opreşte legea, opreşte bunul simţ" şi"A ucis 58 de milioane de oameni". Ioan Chirila, poate?

    RăspundețiȘtergere
  3. ce legatura are Meme cu Besiktasul?pentru ca ai lucrat tu acolo doar?

    RăspundețiȘtergere
  4. Autor: Cătălin Oprişan
    Sursa: http://blogsport.ro/oprisan/

    Este scris mai jos. Sunt 3 materiale preluate de pe blogul lui Oprisan

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce legatura? Dar Sandu nici nu aincercat sa faca vreo legatura. Poate o comparatie.
    2 prieteni? Frumos. Unul, adevarat jurnalist sportiv de o parte a Prutului, celalalt, adevarat manager de alta parte a Prutului.
    Sandu, pe viitor, speri sa va intalniti in acelasi club: tu ofiter de presa, el manager...? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da...ce sa mai discutam,Meme este cel mai mare manager din Romania.E de ajuns sa privim performantele lui pe unde a activat si gasim tot raspunsul

    Ma bucur ca am avut si eu ocazia de a da miina cu o asa personalitate.Sa intimplat lucrul acesta anul trecut la Tiraspol la pauza meciului Sheriff-ZIMBRU(0-1)...Venise si el la meci sa vada derbyul.Meciul a fost simbata iar duminica adica a 2-a zi Urziceniul lui trebuia sa joace cu Steaua in Ghencea...Atunci i-am urat noroc si sa nu uite ca suntem...stelisti...;-))))))))

    A zimbit si a zis ca-l doare sufletul pentru Steaua(atunci se lupta doar pentru locul 2)...Ce sa mai vorbim...UN STELIST DESEVARSIT!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune