Pedriel. De la Steaua București la Sheriff Tiraspol


Gazeta Sporturilor anunță primul transfer al verii reușit de Sheriff Tiraspol. Potrivit cotidianului românesc, campioana Moldovei s-a înțeles cu Steaua București pentru achiziționarea internaționalului bolivian Ricardo Pedriel Suarez.

Nascut la 19 ianuarie 1987, la Montero Santistevan, în Bolivia, Pedriel nu s-a acomodat la Steaua, unde a jucat mai mult la echipa a doua. Șefii din Ghencea au decis că bolivianul nu are valoare de Steaua, așa că i-au găsit rapid destinația - Tiraspol. http://www.gsp.ro/ nu scrie dacă Pedriel a fost transferat definitiv sau doar împrumutat la Sheriff.

Ricardo Pedriel Suarez este considerat drept unul dintre cei mai talentati fotbalisti tineri din Bolivia, el marcand 21 de goluri in 39 de partide pentru fosta sa echipa, Jorge Wilstermann. De asemenea, acesta a strans deja trei selectii la echipa nationala a Boliviei, pentru care a inscris chiar la meciul de debut.

Comentarii

  1. Eu cred ca e posibil sa-l dea Sheriffului, dar doar imprumut. Decat sa joace la Steaua 2, mai bine joaca la Sheriff in cupele europene si poate il valorizeaza cat de cat, ca sa-l dea pe cel putin suma care au investit-o in el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cum o sa decurga faptele, dar motivul plecarii e unul stupid: Becali nu mai vrea sa plateasca salariul jucatorului de 10.000 dolari lunar! :)) Motiv ce ma face sa rad cu lacrimi.
    Cat priveste Sheriff, ar fi o afacere. Pedriel ar exploda la noi,apoi astia ar scoate bani bunicei pe el, la ce pret il iau...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu, cind ai timp si placere citeste, te rog, articolul "E greu ...... atunci cînd stai capră".
    Am nevoie de parerea ta neaparat. Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. sandu, poti sa-ti verifici adresa de mail

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune