Pleacă Dobrovolski?

Andronic aproape de Urziceni

Perioada transferurilor din această vară pare a fi cea mai spectaculoasă din ultimii ani, atât în fotbalul mondial cât și în cel moldovenesc. Ieri tocmai 3 fotbaliști moldoveni au semnat cu echipe din Europa! Cristian Efros cu Iraklis Salonic, Serghei Alexeev și Artur Ioniță – ambii cu FC Aarau (Elveția). Un alt internațional moldovean, Alexandru Suvorov, este foarte a proape de a trece la campioana Rusiei, Rubin Kazani. Suvorov a și marcat ieri pentru gruparea rusă într-un meci amical.

Se pare că și Zimbru va da lovitura în această vară. Deși se ține în mare secret, Zimbru este foarte a proape de a-l ceda la Urziceni pe fundașul Igor Andronic (foto). Campioana României are probleme în banda dreaptă a apărării, iar Andronic s-ar potrivi perfect pentru acest post. De altfel, președintele Unirii, MM Stoica, a fost în câteva rânduri la Chișinău special pentru a-l urmări la treabă pe fundașul zimbrilor. Și managerul celor din Urziceni, Narcis Răducan, a confirmat ieri pentru GSP că vor adduce un internațional de tineret.

O altă mutare-șoc a verii ar putea fi plecarea de la națională a lui Igor Dobrovolski. Acesta negociază cu câteva cluburi din liga a doua valorică a Rusiei. De serviciile selecționerului Moldovei este interesată și o formație din Cipru, care este dispusă să-i ofere un salariu anual de o jumătate de milion de euro! Perioada transferurilor continuă.

Autor foto: Boris Harcenco

Comentarii

  1. Andronic va ajunge la Urziceni, iar la toamna juca in CL într-o grupă cu Barcelona şi Manchester.
    Messi şi Rooney versus Andronic : )

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat ca nu e vorba de Oleg Andronic. Ar fi avut nevoie Urziceniul si de el in atac intrucat vad ca negocierile pentru Dacian Vraga au cam esuat. Dar cine stie ce surpize mai vin...

    RăspundețiȘtergere
  3. Speram sa avem un moldovean in Liga Campionilor. Succes Igor Andronic!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dobrovolski? Ar fi super dacă ar pleca.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai scris niste randuri in care prezinti numai vesti bune, cea mai importanta fiind plecarea lui dobric, sper...

    In rest, Zimbru a produs mereu talente, dar care nu le-au valorificat si ce e mai important, talente moldovenesti, nu africani, rusi, ucraineni, bielorusi si altele, cum se intampla la sheriff si olimpia!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune