Războiul se amână

Judecătoria sectorului Buiucani al capitalei a decis amânarea judecării cazului ”Alegerile FMF” pentru vineri, 26 iunie. Decizia a fost luată la solicitarea Federației de fotbal, care a cerut un termen de 5 zile pentru studierea probelor video aduse de cei 4 contracandidați a lui Pavel Ciobanu la șefia FMF, respectiv Petru Efros, Sandu Guzun, Igor Oprea și Vasile Vatamanu.

Vă reamintesc că cei 4 au dat Federația în judecată pentru fraudarea alegerilor FMF din 6 februarie curent, încălcarea statutului și încălcarea procedurii de vot.

Ce conține materialul video prezentat de oponenții lui Ciobanu: Materialul este original, fără montaj, dar unde se vede clar în mai multe rânduri cum unii dintre delegați votau cu ambele mâini.

Comentarii

  1. Eu cred ca materialul video e de-a dreptul neserios ca un argument impotriva celor de a FMF. daca-i numai cu asta, n-au nicio sansa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai mai bine sa discutam sansele echipelor moldovenesti in competitiile europene intercluburi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta imi aduce aminte de un promo la stirile Pro TV, cand un parlamentar roman vota pentru mai multi colegi care nu erau prezenti, perfect constient fiind ca sedinta era filmata. Din pacate asa se rezolva treburile atat in Romania cat si in Republica Moldova...Se fura pe fata, fara niciun pic de jena.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune