Unirea Urziceni campioana României!

M-am bucurat enorm aseară după meciul Poli Timișoara – Unirea Urziceni, scor 1:2. M-am bucurat în primul rând pentru MM Stoica – cel mai tare conducător de club din România și un model pentru mine. M-am bucurat pentru Dan Petrescu și pentru toți steliștii.

Citește pe adresa de mai jos un material de Andrei Vochin, în care editorialistul de la Gazeta Sporturilor explică succesul fulminant al celor de la Urziceni.

http://vochin.gsp.ro/stiri/958/ca-la-carte.htm

Comentarii

  1. Si eu m-am bucurat...Nu atat pentru Unirea cat pentru insuccesul lui dinamo....Trebuie remarcat "baiatul lui tata" care i-a adus titlul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur pt Dan Petrescu, pt MM si pentru faniii Stelei, pt care de cand ciobanul este sef in Ghencea, insuccesul lui Dinamo e echivalent cu un succes al Stelei. :-)
    P.S. Sunt sigur ca Unirea nu se va face de ras in Europa. Anul asta au fost aproape de a elimina Hamburgul(daca arbitrul nu le refuza penltiul evident asupra lui Mara), care a ajuns in semifinalele cupei UEFA.

    RăspundețiȘtergere
  3. In alta ordine de idei. Am vazut (vibrat) adineaori (cu) extraordianrul succes al Soranei Cîrstea la Roland Garros. Romanca a batut-o cu 3-6, 6-0 si 9-7 pe sarboaica Jelena Jankovic (nr 5 mondial), cea care incheiase anul 2008 pe primul loc in ranking-ul mondial. se pare ca tenisul romanesc este "in crescendo"! (pe cand si la noi un tenisman adevarat?) Dupa ce in saptamana premergatoare openului francez, Alexandra Dulgeru castiga turneul WTA de la Warsovia venind din (atentie!!!) calificari, o alta romanca furnizeaza acum cea mai mare surpriza de pana acum a Roland Garros-ului. Bravo fetelor! La mai mult si la mai mare!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, fantastica performanta...Tenisul, boxul in romania incep sa scoata capul...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am ramas socat, dar chiar ma bucur, numai ca nu intelg de ce ar trebui sa se bucure fanii Stelei?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ivan, e simplu! Fanii Stelei se bucura pt ca nu au ochi s-o vada pe Dinamo.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandu, tot nu-mi iese sa postez video file-uri. Explica-mi, te rog, pe etape cum se face acest lucru. Merci anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Fratilor, cand va ve-ti simti tristi si fara nici o dispozitie, urmariti imaginile astea. Sigur va vor descreti fruntile. Eu pur si simplu am "murit" de ris! Fenomenal... ha-ha-ha
    Pardon ca nu e la tema, dar pur si simplu m-a apucat isteria dupa ce am vazut video-ul si trebuia sa-mi impartasesc emotiile cu cineva...:-) Asa dar: http://www.youtube.com/watch?v=790oWNS321Y&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  9. Moldavian stupid. Filme de astea poti sa faci zilnic. Din pacate, 90% din moldoveni bubuie

    RăspundețiȘtergere
  10. Ivan, te duci pe youtube si-ti alegi un clip. In partea dreapta a ecranului ai 2 coduri. Primul e URL, care nu-ti trebuie, iar al doilea este HTML. Il copiezi pe al doilea si il plasezi unde ti-am scris data trecuta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ivan la tine pe blog nu pot lasa comentarii!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune