Ce fac foștii candidați la președinția FMF

Se pare că foștii candidați la președinția FMF din acest an s-au împăcat cu gândul că nu mai au nicio șansă să-l detroneze pe Ciobanu. Trei dintre ei au rămas în fotbal, iar unul s-a implicat în politică.

Petru Efros și-a reprimit licența de agent FIFA la care renunțase pe perioada în care a antrenat FC Beșiktaș. Chiar dacă a fost cel mai mare contestatar a lui Ciobanu și l-a atacat pe președintele FMF destul de dur, Federația i-a restituit fără probleme licența de agent FIFA. Efros a reușit în acest mercato să-l transfere pe fiul său, Cristian, la Iraklis Salonic, în Grecia. Pe lângă asta, Efros-senior lucrează la angajarea unui antrenor de anvergură, numele căruia îl va da publicității puțin mai târziu.

Sandu Guzun a abandonat postul de director sportiv al echipei Rapid Ghidighici și își continuă meseria de impresar. Guzun este agentul celui mai bun fotbalist moldovean din ultimii 10 ani, Sergiu Covalciuc de la Spartak Moscova.

Igor Oprea a preluat postul de antrenor principal al echipei nou promovate în Divizia Națională, Viitorul Orhei. Oprea a reușit deja prima supriză a acestui debut de campionat, învingând în deplasare mult-lăudata Academie a lui Dobrovolski cu 2:0.

Vasile Vatamanu este singurul candidat care a abandonat fotbalul. Vatamanu s-a implicat în politică și face agitație pentru Partidul Liberal în raionul Florești.

Comentarii

  1. Kovaliciuc cel mai bun fotbalist MOLDOVEAN din ultimii 10 ani????? Cei cu tine Sandu??? De unde MOLDOVEAN??? Stii prea bine ca e ukrainean si plus la toate a renuntat de mult la Nationala si la pasaportul Moldav... Ce ma inervezi...Uita-ti de acest fotbalist,atit ajunge...Nu mai pomeniti de el...moldovean,moldovean...pe dracu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Personal ias conferi titlul de cel mai bun jucator moldovean al ultimilor 10 ani unui jucator de la FC Sheriff care adunat cele mai multe titluri de campion al Moldovei cu Sheriff.

    Cred ca Alexandru Epureanu e mult mai potrivit pentru acest titlu.

    Dupa ce criterii spui ca Kovalciuc este cel mai bun din ultimii 10 ani??? (dupa nr. de convocari, nr. de pase de goluri (daca exista asa statistica la nationala), nr. de goluri/goluri decisive prin care nationala a obtinut victorii sau altele?), sau te referi la relizarile la echipele de club ??? chiar si dupa evolutiile la club Epureanu il depaseste cu mult pe Covalciuc.

    Covalciuc:
    1998-2002 -> 0 cu Tiligul Tiraspol
    2002-2004 -> 0 cu Karpati Lvov
    2009-Acum -> 0 cu Spartak Moscova

    Selectii la nationala 24 si 2 goluri

    Epureanu:
    2002-2004 -> 2 Cupe ale Moldovei cu Zimbru
    2004-2006 -> 1 Cupa + 2 Campionate ale Moldovei cu Sheriff
    2006-Acum -> 0 cu FK Moskva

    Selectii la nationala 25 si 1 gol

    Singurul compartiment la care Covalciuc conduce este nr. de Titlturi de "Jucatorul Anului" dupa parerea FMF cu 3:1, care nustiu cit de obiectiv se inmineaza

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    ... 2009-Acum -> 0 cu Spartak Moscova ...,

    am vrut sa scriu 2004-Acum ...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune